9
Evroliga

Zoran Savic (R) and Ostoja Mijailovic KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZORAN SAVIĆ PODGREVA ATMOSFERU PRED DERBI: „Ne znam kako su potpisali Kampaca“!

Objavljeno: 25.01.23 u 20:03

Sportski direktor Partizana gostovao je u italijanskom podkastu „Sportklub“

Crvena zvezda i Partizan se sastaju u petak od 19 časova u drugom evroligaškom derbiju. U prvom su slavili „crveno-beli“ nakon sjajne trojke Nemanje Nedovića na par sekundi do kraja utakmice.

Zoran Savić je govorio pred treći duel „večitih„, u podkastu za italijanski „Sportklub“. Sportski direktor Partizana se dotakao teme Fakundo Kampaco.

– Promenili su dosta igrača, drugi će se menjati. Našli su finansije, i dalje mi izgleda neverovatno kako su mogli da potpišu Kampaca – istakao je Savić.

VESTI O PARTIZANU:

Italijani su ga pitali šta misli o Milošu Teodosiću i da li bi voleo da ima takvom igrača u svom timu.

– Miloš Teodosić ima neverovatnu viziju na parketu, razume šta se dešava na terenu čak i pre nego što se stvari dogode. Ne možete od njega da tražite da igra presing po celom terenu i da pogađa najbitnije šuteve u isto vreme. Ima neke greške, ali kada je najbitnije, on pogađa. Skariolo ga koristi vrlo dobro, daje mu odmor, tako da čuva svežim za finiš sezone. Doveo bih ga u tim koji vodim, volim igrače koji obožavaju da igraju košarku. Mnogi samo trče i skaču, on razume igru, čak i kada izgleda kao da se tek sada probudio. Može da ubaci 30 poena, ali i da promeni utakmicu u dva poteza – zaključio je Savić

10
7

9 Komentara

    • Ne znamo kako ste vi uopste ove sezone u EL i kako vi to imate F4 igrace i na koji to nacin vas „gospodu“ EL nije kaznile i kako to da jod dugujete skoro 8 miliona evra za porez?

      13
      7
      Odgovori
    • To su te fore kao Vučić zvezda a njihov predsednik clan GO SNS a oni zivr od proslosti kao oni su prvaci bili pa treba svi da klanjaju njima …kompleksaši

      5
      5
      Odgovori
      • Nije mi samo jasno kako je ova ekipa koja je preprosle sezone bila 7 u Aba Ligi, nisu osvojili nista 10 god mogli da dovedu 9 igraca od 1,5 do 1 milion evra,odakle tolike pare?????!!!! Skupio se sve sam stranac Srpski klub a Srbina ne mozes naci u masi crnaca,izgubili Aba Ligu a igraju Euroligu,cinkare sta sve jos nece raditi ???

        0
        1
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter