3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

(POLUVREME) GREŠKE ODBRANE SKUPO KOŠTAJU ZVEZDU: Ludogorec sa 3 gola dominira protiv crveno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.23 u 15:48

Velika prednost za Bugare.

Fudbaleri Crvene zvezde od 15 časova igraju svoj peti prijateljski meč na pripremama u Turskoj, a rival im je Ludogorec. Rezultat nakon prvih 45 minuta je 3:0 u korist bugarskog kluba.

Crvena zvezda: Borjan, L. Nikolić, Eraković, Mulunović, Azarov, Mijailović, Kanga, Ivanić, Bukari, Mitrović, Pešić.

Ludogorec: Padt, Verdon, Almeida, Vitri, Nedjalkov, Pjotrovski, Naresi, Jankog, Tijago, Tekpeti, Despodov

Ludogorec do vođstva stiže u 9. minutu, nakon loše reakcije odbrane crveno-belih. Sve se odigralo vrlo brzo, Tekpeti je prevario Lazara Nikolića, prošao je pored njega i ubacio loptu u kazneni prostor. Pokušao je Milunović da izblokira pokušao, ali je lopta došla do Tijaga, koji pogađa za prednost bugarskog tima.

Imali su crveno-beli dobar napad u 19. minutu, Kanga je pronašao Bukarija na desnoj strani, ali je on pogodio spoljni deo stative. Već u narednom napadu, samo minut kasnije, Ludogorec je imao stopostotnu šansu za 2:0, ali je Pjetrovski šutirao direktno u Borjana.

Odlična akcija Zvezde viđena je u 25. minutu, ali je Ludogore uspeo da se sačuva. Tada je Mijailović centrirao do Mitrovića, koji je glavom pogodio golmana Ludogoreca, dok se lopta potom odbila od prečke i defanzivci bugarskog tima su interevenisali.

FOTO: FK Crvena zvezda

Drugi pogodak, Ludogorec postiže u 34. minutu, a strelac je Bernar Tekpeti. On je dobio loptu u kaznenom prostoru crveno-belih, a odbrana srpskog šampiona je kasnila i to je kažnjeno.

Treći gol, Ludogorec postiže nakon kontranapada u 36. minutu. Despodov je pronašao Tijaga, koji je imao lak posao za ogromnu prednost bugarskog kluba. Kasnio je Lazar Nikolić, koji nije uspeo da stigne brzog napadača.

Imala je Zvezda svoje šanse, ali nije uspela da zatrese mrežu Ludogoreca niti jedan put.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

5
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter