0
Evroliga

Kevin Punter during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PANTER PRIČAO PRED DERBI: „Biće ponovo meč na jednu loptu!“

Objavljeno: 25.01.23 u 08:57

Sve smo bliži!

U petak od 19 časova igraće se drugi večiti derbi u okviru Evrolige, a domaćin će biti Crvena zvezda Meridian Bet.

Tim povodom, za medije je govorio kapiten Partizana Mozzart BetKevin Panter.

Vrlo moguće da će ponovo biti meč na jednu loptu. Ne mogu da predvidim budućnost, ali ono što je zanimljivo je da igraju dve dobre ekipe koje se bore za mesto u plej-ofu. Uostalom videli smo mnoge utakmice ove sezone koje su se završavale na jednu loptu, jedan od njih je bio i taj protiv Zvezde, ali odigrali smo još puno mečeva koji su bili neizvesni. Moramo da igramo i ostanemo koncentrisani do poslednjeg zvižduka sudije i to je jedini put do pobede. – smatra Kevin.

Head coach Zeljko Obradovic and Kevin Punter (R) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Da li će biti razlike između prve utakmice u Evroligi i ove?

Što se mene tiče, jedina razlika koja je kod mene primetna je činjenica da se sada meč igra pred njihovim navijačima i to je to. – jasan je kapiten crno-belih.

Svestan je Kevin da ovo nije utakmica kao sve ostale, ali mora se tako ponašati.

Da se ovako izrazim, to je utakmica kao bilo koja druga, iako znamo da nije utakmica kao bilo koja druga. Međutim kao košarkaš, profesionalac, moraš da se ponašaš uvek isto, da imaš isti mentalni pristup… Jasno nam je da svi posebno prate ovu utakmicu, ali što se mentalnog aspekta tiče, još jedna utakmica u dugačkoj sezoni. – zaključio je Panter.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter