0
Evroliga

Malcolm Delaney Euroleague, Evroliga Crvena Zvezda - Lokomotiv 29.1.1016. Januar 29. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OGLASIO SE DILEJNI POVODOM IZJAVE ZA PARTIZAN: „Nisam bio precizan“!

Objavljeno: 25.01.23 u 18:22

Veliku pažnju je privukla izjava plejmejkera

Malkolm Dilejni i Erik Mekalum bili su gosti podkesta Donatas Urbonasa na portalu „Basket News“ i govorili o potencijalnom transferu u beogradski Partizan.

– Koliko god da ne volim stil koji gaje srpski treneri, Kevin i Zek su moja braća, želeo sam da odem tamo. Da su me zvali ranije, spremio bih se, iako okolnosti nisu bile sjajne. Međutim, najbolje igram kada očekivanja nisu velika, kada se ne očekuje da napravimo mnogo, a kada tim ima potencijal za to – rekao je Dilejni.

Ova njegova izjava privukla je veliku pažnju navijača „crno-belih“ a pošto su je dosta njih protumačili pogrešno, Malkom se obratio putev tvitera i pojasnio svoj komentar.

Da se razumemo u podkastu nisam bio precizan i rekao da li želim da igram na nekom specifičnom mestu, već da postoje određeni klubovi koje bih radije birao zbog mojih dobrih odnosa sa nekim od igrača koji igraju tamo – napisao je Amerikanac.

 

 

VESTI O PARTIZANU:

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter