0
Kladionica

FOTO: Pixabay

Najbolje sportske kladionice u Srbiji

Objavljeno: 25.01.23 u 17:04

Da, nije tajna da kladionice predstavljaju vrlo popularan način da se prekrati vreme u Srbiji. Poslednjih godina sportske kladionice rastu kao pečurke na svakom ćošku i u svakom gradu. Ipak, pomalo je teško odrediti koja je najbolja kladionica od onih koje se nude na tržištu. Takođe, moramo da primetimo da najbolje kladionice u Srbiji polako poboljšavaju svoju ponudu prema igračima i da se približavaju inostranim onlajn stranicama. Danas ćemo pričati o ovoj temi koja interesuje mnoge naše posetioce.

FOTO: Pixabay

Lista najboljih kladionica u Srbiji

  1. Circusbet 🥇 Najbolja kladionica u Srbiji
  2. Maxbet 🎁 Interesantan bonus dobrodošlice
  3. Meridianbet 📬 Pouzdana korisnička podrška
  4. Mozzart 🤑 Najbrže isplate
  5. Melbet📱 Top za mobilno klađenje
  6. 1xBet ⚽ Najbolja za klađenje na fudbal
  7. 22bet 📺 Super opcije za uživo klađenje

Circusbet

Kladionica Circusbet je zaista jedna solidna opcija za sve igrače, bez obzira za njihovo iskustvo kada su sportske kladionice u pitanju. Reč je o kompaniji koja nije veteran na tržištu, međutim kvalitetnim Circusbet bonus ponudama i ostalim opcijama za igranje privlači igrače iz Srbije.

Sama Circusbet registracija je standardizovana, pa novajlije koje počinju da posećuju kladionice neće imati problema sa završavanjem iste. Ono gde Circusbet Srbija odskače od svoje konkurencije je svakako i ponuda u uživo sekciji. Ako volite da se kladite uživo na Circusbet RS ćete dobiti odličnu ponudu mečeva gotovo svakodnevno.

Koliko je Circus bet popularna kladionica u Srbiji dovoljno govori i podatak da su jedna od kladionica koje imaju najviše aktivnih članova u ovom momentu. Naravno i druge kladionice sa naše liste su kvalitetne, ali Circusbet je zaista nešto posebno.

Uzmite bonus

Maxbet

Kada se spominju najbolje kladionice u Srbiji nikako ne može da se ne spomene kladionica Maxbet. Ova popularna firma za sportsko klađenje postoji već izvesno vreme i prilično je popularna među igračima, pogotovo onima koji se rekreativno klade. Sama Maxbet registracija nije komplikovana, sa tom razlikom da je stranica pomalo bezveznog izgleda.

Ono što je kvalitetno kod Maxbet kladionica je svakako činjenica da igrači mogu da pronađu veliki broj fudbalskih utakmica iz popularnih liga. Maxbet kvote su u granicama dobrih, a Maxbet bonus je vrlo primamljiv za one igrače koji vole da uzimaju nagrade.

Svakako Maxbet kladionica spada u sam vrh ponude kada su lokalne kladionice u pitanju, pa ukoliko tražite sportske kladionice koje poštuju igrači iz Srbije, onda je Maxbet Srbija jedna od opcija koje morate da proverite.

Uzmite bonus

Meridianbet

Blještava web stranica i primamljive Meridianbet promocije su nešto što će vam odmah upasti u oči kada pristupite početnoj stranici ove kladionice. Godinama ova firma gradi svoju reputaciju među igračima koji vole sportsko klađenje i sasvim su dobri u tome. Može se reći da je Meridianbet jedna od najpoznatijih veteranskih kladionica na tržištu Srbije danas.

Kada vas vaš pretraživač odvede na stranicu Meridianbet RS, moraćete da završite nešto što se zove Meridianbet registracija. Naravno, nije moguće ni igrati na stranici sportske kladionice ako niste registrovani korisnik. Meridianbet Srbija svoje korisnike prilikom registracije nagrađuje dobrim bonusom, koji se dodeljuje automatski nakon depozita.

Kada se na sve to doda mogućnost da se kladi putem mobilnih telefona, odnosno da se instalira Meridianbet app, vidimo da je ovde reč o vrlo profesionalnoj kladionici. Generalno gledano kladionice u Srbiji ne bi bile to što jesu da nema Meridianbet kladionica.

Uzmite bonus

Mozzart

Kladionice u Srbiji su možda i postale popularne zahvaljujući firmi Mozzart Bet. Firma koja je poznata kako u Srbiji, tako i u inostranstvu zahvaljujući vrlo kvalitetnim uslugama koje pružaju svojim korisnicima. Smatramo da kladionice ne bi danas bile to što jesu da nije bilo Mozzart kladionica i njenog rada sa igračima i na unapređenju usluga.

Ono što možemo da pohvalimo kod ove kladionice je svakako sasvim dobar izbor sportova za klađenje. Mozzart kladjenje je postalo sinonim za dobru uslugu. Naravno da bi uopšte mogli da se kladite, potrebno je da se kompletira Mozzart registracija. Sama registracija nije komplikovana, ali je potrebno da budete punoletni da bi mogli da se kladite onlajn.

Ako volite klađenje sa telefonom Mozzart aplikacija će biti dobar izbor za vas. Putem nje vas očekuje i Mozzart Bonus, koji sve onlajn kladionice daju novim igračima. Sasvim smo sigurni da će vas Mozzart Bet aplikacija oduševiti sa velikim brojem dodatnih opcija.

Uzmite bonus

Melbet

Niti jedna kladionice u Srbiji spisak ne bi bio kompletan da nema Melbet onlajn kladionice. Ova kompanija koja nudi igračima usluge sportskog klađenja je prilično popularna u Srbiji. Melbet kladionica se može pohvaliti odličnim uslovima za igru, solidnim kvotama na velikom broju sportova i velikom izboru depozitnih metoda.

Naravno kao i svaka kladionica online Mel bet zahteva da se prvo uradi Melbet registracija kako bi mogli da se kladite na njihovoj stranici. Kada se završi registracija, potrebno je uplatiti određeni novac na račun i onda je dobija Melbet bonus.

Ono što Melbet odvaja od drugih sa naše lista kladionica je svakako činjenica da su vrlo korektni prema svojim igračima. Oni se brinu o svakoj sitnici koja može da vam zasmeta, pa nije ni čudo zašto je Mel bet jedna od firmi koje se mogu zvati najbolje online kladionice. Preporuka da se registrujete u Melbet Srbija.

Uzmite bonus

1xBet

Kada spominjemo veteranske kladionice onda se svakako mora spomenuti i firma 1xBet. Ako pogledate svaki kladionice u Srbiji spisak dobrih stranice 1x Bet se nalazi na njima. Ova kladionica se nalazi na tržištu već duži niz godina, te je normalno da imaju veliki broj lojalnih igrača. Kao i sve najbolje kladionice u Srbiji i oni imaju odličnu ponudu kada je fudbal u pitanju.

1xBet registracija bi mogla možda da vas iznervira, pošto može da potraje. Međutim ova kladionica online je svakako vredna vašeg vremena. Slobodno možemo reći da je 1xBet Srbija jedna od kvalitetnijih kladionica za online klađenje.

 

Kada krenete u igranje, prvo vas čeka 1xBet bonus, koji nije možda najbolji, ali nije ni loš. Svakako možemo da kažemo da je 1xBet kladionica vrlo solidan izbor, pogotovo za igrače koji vole fudbal i vole da se klade na ovaj sport.

Uzmite bonus

22bet

Iako postoje razne sportske kladionice, malo je onih koje se mogu pohvaliti da ih igrači baš vole. 22 bet je svakako jedna od onih firmi koje se mogu nazvati najbolje online kladionice. Kompanija koja možda nije toliko popularna kao neke druge, ali i dalje vrlo dobrih uslova pod kojima igrači mogu da igraju. Posebno ako volite da se kladite na popularne fudbalske mečeve, 22bet ima dosta opcija za vas.

22bet registracija je standardizovana, ali stranica je na engleskom jeziku, te vam je potrebno poznavanje jezika kako bi je kompletirali. Sve kladionice u Srbiji imaju slične uslove kada je registrovanje novih igrača u pitanju, odnosno traže se određeni lični podaci koji se moraju ispuniti.

22bet kladionica će vam ponuditi korektan 22bet bonus, kao i veliki broj promocija. Klađenje će svakako biti mnogo zanimljivije sa dodatnim sredstvima na vašem računu, te svakako preprouka da pogledate šta 22bet Srbija ima da ponudi.

Uzmite bonus

Kako mi rangiramo kladionice u Srbiji

Najvažnija stvar na koju mi obraćamo pažnju je da li je neka kladionica legalna. Kako se odlučuje o tome ćemo vam sad objasniti detaljno. Postoje određene licence, koje omogućavaju da sve kladionice u Srbiji posluju legalno. Ne može neka firma da se zove najbolja kladionica u Srbiji a da nema jednu od ovih licenci.

Naša lista kladionica nema niti jednu firmu za klađenje koja je nelegalna. Trudimo se da našim posetiocima pružimo detaljne informacije o svakoj firmi za klađenje pojedinačno i da na iskren način približimo sve prednosti i mane koje neka kladionica ima. Sve kladionice koje mi opisujemo na našoj stranici su dovoljno dobre da se i mi u njima registrujemo.

Osim legalnosti, mi se brinemo o bezbednosti igrača, bonusima, ponuđenim sportovima, kao i mogućnosti da se igra putem mobilnog telefona. Naravno gledamo i depozitne metode, kao i kvalitet korisničke podrške. Da bi neka firma mogla da se zove najbolja kladionica u Srbiji, mora da ispunjava sve ove kategorije na pozitivan način.

Zakoni o klađenju i regulativa u Srbiji

Kada se gleda na kladionice, a pogotovo na kladionice u Srbiji mora se voditi računa o zakonima. Svaka država ima svoju regulativu kada je online klađenje u pitanju i ta regulativa se mora poštovati. U Srbiji je situacija prilično lagana. Slobodno možemo reći da je slična sa državama u regionu gde je online klađenje slično regulisano. Postoji licenca države Srbije, koju mora imati svaka kladionica koja želi da posluje. Najbolje kladionice u Srbiji imaju ovu licencu i posluju u skladu sa zakonom.

Najbolje kladionice Srbija nisu jedine online kladionice u kojima se možete kladiti. Naime, postoji lista kladionica koje nisu iz naše države, ali u kojima je kompletno normalno i legalno da se kladite. Online klađenje u tim kladionicama može biti jednako zabavno kao i u kladionice u Srbiji. Jedino što je bitno da zapamtite je da nikada ne otvarate kladionice koje nisu legalne i koje nemaju licencu za klađenje nekog od regulatornih tela.

Bonusi i promocije koje daju kladionice

Nije tajna da mnogo igrača voli da dobija besplatne stvari od kladionica. To znaju i kladionice u Srbiji pa se trude da budu korak ispred drugih i da korisnicima obećavaju kule i gradove, samo da se registruju na njihovim stranicama. Bonusa ima dobri i loših, a naš je zadatak da vam približimo one kojie valjaju i da vam objasnimo šta je sve potrebno da uradite kako bi mogli da se naplatite. Najbolje kladionice u Srbiji generalno nisu previše maštovite kada su bonusi i nagrade u pitanju. Uglavnom se dobijaju bonusi kojima kladionica daje određeni procenat novca igraču nakon prve uplate.

Međutim, postoje i druge vrst ovih nagrada koje možete da dobijete. Samo zavisi od kladionice do kladionice šta vam se nudi. Zato morate da budete kao žena u šopingu i da tražite najbolje ponude, ali i da čitate deklaracije, odnosno sitna slova. Svaki bonus koje kladionice nude svojim korisnicima imaju određena pravila kojih se morate pridržavati kako bi mogli da uzmete pare koje vam se nude. Ova pravila bonusa se mogu naći na stranici kladionice, pa je samo potrebno imati želju da ih pročitate.

Najbolja kladionica u Srbiji bi bila ona koja daje različite tipove bonusa. Situacija je trenutno takva da ne postoji regionalna kladionica online koja ispunjava sve ove uslove. Kao što smo već naveli uglavnom su to bonusi sa povećanjem depozita.

Bilo je primera u prošlosti da se mogao naći i bez depozitni bonus, ali danas ga gotovo nigde nema. Naprosto online kladionice su se odlučile za sigurnu opciju, gde se brane od velikih gubitaka. Da li su sportske kladionice mogle da budu izdašnije je pitanje, ali i ovako igrači mogu da dobiju neke interesantne i darovite nagrade.

Uplatne i isplatne metode koje kladionice nude

Kladionice u Srbiji su ranije bile na lošem glasu kada su platne opcije bile u pitanju. Danas svaka kladionica online se trudi da bude konkurentna na tržištu, posebno sa onim stranim kladionicama koje imaju preko 100 platnih metoda dostupnih. Kladionice u Srbiji još uvek ne mogu da se bore sa tom konkurencijom, ali se situacija pomalo pomera na bolje poslednjih nekoliko godina. Tu pre svega mislimo na mogućnost korišćenja elektronskih novčanika o kojima ćemo govoriti malo kasnije.

Sportske kladionice su nekada omogućavale igračima samo uplate u poslovnicama ali je internet kockanje to promenilo. Sada su dosupne metode kao što je bankarski transfer ili plaćanje putem platnih kartica. Online kladionice u Srbiji se trude da prate trendove, pa osim ovih dodaju i neke alternativne depozitne metode. Sada gotovo sve domaće online kladionice primaju i određene servise za transfer novca, a poneke kladionice omogućavaju i plaćanje elektronskim novčanicima.

Što se tiče stranih firmi tu su kladionice mngo darežljivije. Postoji određeni broj kladionica koje čak primaju i virtuelne valute, mada to u Srbiji još uvek nije toliko rasprostranjeno. Zamislite mogućnosti kada vam kladionice omogućavaju da vršite plaćanja putem bitcoin ili nekih drugih virtuelnih valuta. Kao što možete da vidite sportske kladionice se razvijaju neverovatnom btzinom i vrlo je moguće da će u budućnosti sve kladionice dozvoljavati neograničene mogućnosti u bankarskom segmentu. Trenutno, situacija je takva kakva jeste ali za koju godinu svašta je moguće. Možda će i online kladionice u Srbiji primati preko 100 depozitnih metoda.

Mobilno klađenje

Vreme kada ste online kladionice mogli da posećujete samo preko svog kućnog računara je davno iza nas. Danas sportske kladionice svojim igračima nude široke mogućnosti kada je mobilno klađenje u pitanju. Prvo, postoje mobilne verzije stranice, koje kladionice u Srbiji nude svojim igračima kao mogućnost. Putem istih vi dobijate isto iskustvo igranja kladionice kao i putem normalnog kompjutera, samo se možete kladiti sa bilo kog mesta na svetu. Ako ste i vi igrač koji voli da se kladi u pokretu ove mobilne verzije online kladionice će vam se sigurno svideti.

Poneka domaća i veliki broj stranih kladionica daje još opcija svojim korisnicima. Mobilne aplikacije koje sportske kladioncie razvijaju pružaju dodatne pogodnosti igračima. Na primer, svaka od tih aplikacija koje kladionica razvija omogućava vam da imate personalizovani ekran na kome se nalaze samo one stravi koje vas zaista interesuju. Ono što je mana kod ovih aplikacija je svakako činjenica da app kladionice zauzima mesto na vašem drive telefona.

Poslednjih godina najbolje kladionice u Srbiji se trude da prate trendove. Tako su skoro sve razvile aplikacije za androdi telefone, dok poneka kladionica ima aplikacije i za Apple telefone. Kada će naše sportske kladionice da implementiraju baš sve inovacije koje strane online kladionice imaju teško je reći. Dovoljno je i ovo što ima do sada, pošto u prošlosti situacija nije bila dobra. Sada možemo reći da naše online kladionice u Srbiji u proseku imaju vrlo solidne uslove za igru prema igračima, kako u mobilnom segmentu, tako i u drugim katerogijama po kojima mi rangiramo kladionice.

Sportovi za klađenje koje nude kladionice

Gotovo da nema kladionice koja nije svesna da samo sa dobrom ponudom sportova može da se izdigne iznad konkurencije. Danas sportske kladionice koje se smatraju za najbolje kladionice u Srbiji u proseku imaju preko 20 sportova u svojoj ponudi. Naravno dosta zavisi i od činjenice da li su određeni sportovi aktivni u određeno doba godine. Neke kladionice konstantno drže ponudu svih sportova, sa manjim izborom opklada, dok se druge online kladionice odlučuju da sklanjaju neaktivne sportove kada nema ponude.

Što se same popularnosti sportova za klađenje tiče, tu kladionice nemaju previše nedoumica. Bez ikakve sumnje online kladionice znaju da je najpopularniji sport za klađenje u Srbiji fudbal. Zato je i ponuda u fudbalu najšira i može se igrati najveći broj igara, ali i liga. Posle fudbala najveća ponuda koju kladionice daju igračima je u tenisu i košarci. Ponuda ostalih sportova zaista zavisi od same online kladionice. Kvalitetniji operateri imaju sve, dok regionalni se uglavnom drže onih sportova koji su koliko toliko popularni u Srbiji i regionu.

Ono što se svakako mora spomenuti kao novina kada su online kladionice u pitanju je mogućnost klađenja na esports i virtuelne igre. Od kada je pre dve godine došlo do globalnih promena kladionice su shvatile da moraju da imaju rezervnu varijantu. Najbolje čega su mogli da se sete su bile ove dve vrste sporta. Esports je spasao budžete koje su kladionice mogle da izgube, pošto se takmičenja igraju preko interneta. Takođe virtuelni sprtovi su odličan način za zabavu koju kladionice pružaju svojim igračima. Stoga, prilikom odabira svoje omiljene online kladionice obavezno pogledajte kakva je ponuda sportova, kako kasnije ne biste bili razočarani.

Opcije uživo klađenja i uživo prenosa koje kladionice u Srbiji nude

Svaka kladionica koja želi da bude na listi najbolje kladionice u Srbiji mora da zna da bez uživo klađenja malo može da postigne. Inostrane online kladionice su ovo shvatile pre dosta godina i do sada su razvile odlične platforme koje igračima omogućuju klađenje tokom utakmice. Ako nikada niste probali ovaj vid klađenja znajte da ništa ne može da zameni adrenali koji vam kladionica daje ovom disciplinom klađenja. Koje su najbolje kladionice u Srbiji za uživo klađenje nije lako ogrovoriti. Međutim, možemo da vam dočaramo šta je sve potrebno da bi kladionica bila kvalitetna u ovom segmentu.

Pre svega potrebno je da online kladionice imaju stabilne platforme za uživo klađenje. To znači da dobra kladionica mora da pazi da njihov sistem radi besprekorno i da nema preveliki zastajkivanja. Kod uživo klađenja je izrazito bitno da sve funkcioniše besprekorno. Nekada sekunde znače razliku između pobede i poraza. Sa druge strane kladionice u Srbiji moraju da vode računa da imaju dobru ponudu uživo mečeva. Inostrane kladionice su mnogo bolje u tom segmentu pošto kod njih možete da birate na stotine mečeva svakodnevno.

Takođe uživo prenosi su vrlo bitna stavka kada se priča o tome šta kladionice nude svojim igračima. Sve najbolje kladionice u Srbiji imaju ovu opciju za svoje igrače. Istina je da izbor prenosa nije toliko dobar kao kod inostranih kladionica, ali svakako moramo da pohvalimo ovu opciju. Ako i vi volite da gledate uživo mečeve dok se kladite na sportske događaje, onda birajte kladionice u Srbiji koje imaju ovu opciju. Sportske kladionice koje nemaju uživo prenose ne mogu da spadaju u sam vrh liste najbolje kladionice u Srbiji.

Korisnička podrška

Sportske kladionice koje mi preporučujemo uglavnom imaju solidnu korisničku podršku. Zašt je ista bitna probaćemo da objasnimo u sledećim redovima. Naime, veliki broj igrača koji posećuju kladionice nema previše iskustva, te se dešavaju neprijatne situacije kada oni ne mogu da protumače neko pravilo, ili jednostavno ne mogu da postave svoju opkladu. Tada na scenu stupa korisnička podrška online kladionice koja mora da pomogne igračima u nevolji. Osim same korisničke podrške, najbolje kladionice u Srbiji imaju na svojim stranicama i najčešće postavljena pitanja.

Ova pitanja su zapravo neki najčešći problemi na koje igrači nailaze kada posećuju online kladionice. Tu možete da pronađete odgovore na osnovna pitanja, kao što su kako funkcioniše registrovanje sportske kladionice, koji bonus možete dobiti od kladionice i slično. Sve najbolje kladionice u Srbiji imaju FAQ stranice i one pomažu igračima kojima trebaju generalne smernice.

Sa druge strane korisnička podrška predstavlja tim agenata koji su zaposleni od strane kladionica i oni na razne načine komuniciraju sa korisnicima. Najbolje je naravno ako kladionica ima mogućnost komunikacije putem uživo čet opcije. Kladionica koja nema ovu opciju jednostavno se ne može zvati najbolje kladionice u Srbiji. Druge opcije za kontaktiranje podrške su svakako email ili telefonska podrška. Svaka kladionica koja ima sve opcije je top opcija za igrače iz Srbije.

Često postavljana pitanja

Koje su najpouzdanije kladionice?

Svakako najpouzadnije su one kladionice koje su legalne i licencirane. Nikada nemojte da igrate u onim kladionicama koje nemaju licencu za sportsko klađenje, pošto vaša novčana sredstva mogu biti vrlo lako izgubljena. Zato vas molimo da pametno birate i korisite naše liste koje su najbolje kladionice u Srbiji.

Koje su kladionice najbolje za fudbalske koeficijente?

Ako pogledate našu listu gde smo postavili preporučene kladionice nikako ne možete da pogrešite. Fudbal je vrlo popularan u Srbiji, pa tako online kladionice svakako pokušavaju da budu konkurentne sa svojim koeficijentima. Možete se odlučiti za bilo koju kladionicu sa naše liste i nećete pogrešiti. Bitno je samo da kladionica bude bezbedna kako za vaše podatke tako i za vaš novac.

Da li je sportsko klađenje bezbedno?

Jeste, ali morate biti pažljivi. Pre svega nikada nemojte da koristite stranice koje nisu sigurne i nikada nemojte da delite svoje šifre sa drugim licima. Nakon toga potrebno je da znate osnovna pravila sportskog klađenja, kako bi mogli da se ponašate odgovorno. Ako osetite da imate problema sa zavisnošću od klađenja, onda bi trebalo da prestanete i da potražite pomoć od stručnih lica. U našoj državi postoji dovoljno mesta gde se može potražiti pomoć.

Kako odabrati pravu kladionicu?

U zavisnosti od toga šta tražite od svoje sportske kladionice tako treba i da birate svoju online kladionicu. Ako preferirate dobre bonuse, onda svakako treba da tražite kladionice koje imaju odlične promotivne ponude. Sa druge strane ako tražite dobre kladionice za uživo klađenje, pročitajte naše recenzije i odlučite se za onu kladionicu koja vam se čini dovoljno dobrom da možete da uživate u njoj.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter