0
Košarka

Tarence Kinsey Crvena Zvezda - Partizan, KLS Kosarkaska Liga Srbije Finale treca utakmica 7.6.1016. JUN 7. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

KINSI PAMTI ZVEZDU I DELIJE: „Zauvek sam vam zahvalan na prilici“!

Objavljeno: 25.01.23 u 19:14

Kinsi je oduševio „Delije“ ovim komentarom

Američki košarkaš, Tarens Kinsi, jedan je od retkih igrača koji su branili boje oba „večita rivala„.

On je prvo nastupao za ekipu Partizana u sezoni 2013/2014 kada je na klupi sedeo Duško Vojošević.

Nakon odličnih partiju u dresu „crno-belih„, Kinsi je igrao za Nižnji Novgorod i Trabzonspor ali se tamo nije snalazio i karijera mu je krenula silaznom putanjom.

Tokom sezone 2015/16, Tarens stiže u redove „crveno-belih“ i ponovo oživljava svoju karijeru i pomaže Zvezdi da uđe u Top 8, gde su poraženi u tri tesne utakmice od CSKA Moskve koji je kasnije i osvojio titulu prvaka Evrope.

Amerikanac je puno puta isticao koliko voli i poštuje navijače Crvene zvezde i koliko je zahvalan treneru Dejanu Radonjiću, koji je verovao u njega kada ostali nisu.

On se još jednom zahvalio na prilici koju je dobio u „crveno-belom“ dresu.

– Zauvek zahvalan na mogućnosti da zaigram za ovaj klub – napisao je Kinsi, dok su mu se „Delije“ ubrzo odgovorile i rekle mu da je on uvek „njihov“.

 

 

MVESTI O ZVEZDI:

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter