0
Fudbal

FOTO: FSS

DIVAC ISPUNIO OBEĆANJE: Piksi poručio igračima – „Bili ste mali kad je Vlade igrao, ali verujte da je žario i palio!“ (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.23 u 10:50

Posetio reprezentaciju.

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u Los Anđelesu gde će u odigrati prijateljski susret sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, 26. januara.

Danas su momci Dragana Stojkovića imali i posebnu posetu. Njihov trening je posetio legendarni srpski košarkaš – Vlade Divac.

Dobrodošli u Kaliforniju i želim vam svu sreću na utakmici u četvrtak. – poručio je Divac.

Na to se nadovezao i selektor Stojković koji je objasnio slikovito igračima kakav je igrač bio Vlade.

Bili ste mali kada je Vlade igrao košarku, ali verujte mi da je žario i palio pod obručima. – istakao je Stojković.

FOTO: FSS

Prokomentarisao je Divac i rezultat Srbije na Mundijalu i istakao zadovoljstvo što će se naredno Svetsko prvenstvo odigrati baš u SAD-u.

Mislim da je ogroman uspeh što smo se plasirali na Svetsko prvenstvo. Momci koji su branili boje Srbije u Dohi zaslužuju novu šansu i siguran sam da će na predstojeća dva velika takmičenja pokazati svoje pravo lice. Drago mi je što se naredni Mundijal igra u Americi i voleo bih da im ponovo budem domaćin 2026. godine. Ova generacija srpskih fudbalera ima potencijal da napravi dobar rezultat. – zaključio je Divac.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter