2
Domaći fudbal

Fousseni Diabate during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DIJABATE SIGURAN U SVOJ TIM: „Moramo da pobedimo Crvenu zvezdu!“

Objavljeno: 25.01.23 u 10:10

Njegova očekivanja od nastavka sezone!

Fudbaleri Partizana se nalaze u Beleku gde se pripremaju za nastavak sezone gde ih očekuju izazovi u Mozzart Bet Superligi Srbije i Ligi konferencije.

U intervjuu za Telegraf, prvotimac crno-belih, Fuseni Dijabate, otkriva da je ovako teške pripreme imao samo u Engleskoj.

Samo je u Engleskoj slično, ali je ovde teže nego bilo gde. Nadam se da ćemo nakon ovoga ‘ubiti’ sve, moramo to da uradimo. – otkriva Dijabate.

Tu su i njegova očekivanja od nastavka sezone, te poruka za večitog rivala.

U domaćem prvenstvu ćemo se boriti do kraja, jer ako osvojimo titulu igraćemo u Ligi šampiona, što je dobro za Partizan i sve nas. Što se tiče Evrope, želim da prođemo Šerif i odemo što je dalje moguće u Ligi konferencije. Ukoliko budemo uspešni u oba takmičenja, biće to dobro za sve u klubu. Borićemo se, fokusirani smo i moramo da pobedimo Crvenu zvezdu. – rekao je Fuseni.

Fousseni Diabate during the Partizan v Javor – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Prisetio se večitog derbija i njegovih utisaka o istom.

Bio sam iznenađen kad sam odigrao prvi derbi. On je važan svima u gradu, svi su tu, atmosfera je odlična. Bilo je dosta pritiska, ali utakmica sa Zvezdom je kao neko veliko finale i želimo da igramo što više takvih utakmica. – otkrio je igrač Partizana.

Kaže da se u Srbiji oseća odlično.

Sada se u Srbiji osećam sjajno, jer mi sve dobro ide. Familija mi se ovde lepo oseća, meni je lepo, tim je odličan. Osećam se u Srbiji kao kod kuće, kao da sam u svojoj zemlji. – zaključio je Dijabate.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

2
1

2 Komentara

  1. Na kakvim si ti drogama?Kako mIslis da pobedite Zvezdu i osvojite titulu,sa kojim igracima?Jedino ako Zvezda istupi iz lige,sto znaci nema sanse ni u teoriji.Nego skini se ti sa tih halucinogena bolje ti je.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter