0
ATP

FOTO: Screenshot

ČUVENA BAKA UPOZNALA SRĐANA ĐOKOVIĆA: Novakov otac joj prišao, srpske zastave svuda! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.23 u 16:27

Navijači su je nazvali „Srbijanka“.

Srpski teniser Novak Đoković, nastavio je danas sa sjajnim igrama na Australijan openu, tako što je u četvrtfinalu bio bolji od Andreja Rubljova sa 3:0 (6:1, 6:2, 6:4). Novakov naredni protivnik biće Tomi Pol iz SAD, a nakon duela sa Ruboljovim, ponovo se u centru pažnje našla superbaka „Srbijanka“ – kako su je prozvali navijači, koja se upoznala sa Srđanom Đokovićem.

Već nakon nekih prošlih mečeva, navijači su se okupljali na jedno mesto, gde su pevali u čast Novaka Đokovića, a to je bila praksa i sada. Čulo se „Ole, ole, ole, Nole, Nole“, a videli smo srpske, ali i makedonske zastave.

Među svima njima izdvojila se ova baka, kojoj je u jednom momentu prišao Novakov otac Srđan. On ju je očigledno zapazio prethodnih dana, pa je došao do nje i zajedno su se slikali uz srpsku zastavu. Baku su potom upitali i šta joj je to Srđan poručio, na šta je ona rekla:

– Puno hvala i što se interesujemo za njegovog sina.

Podsećamo, baka se u centru pažnje našla tokom meča sa australijskim teniserom Aleksom de Minorom.

Tokom susreta bila je jako radoznala sa pitanjima gde su mu roditelji i zbog čega je tako mršav. Nakon poslednjeg poena „pala“ je u trans i uzvikivala „Nole, Nole“ sa širokim osmehom na licu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI HotSport (@_hotsport)

Njena zabava nastavila se i nakon meča, ispred stadiona. Gde je plesala u ritmu skandiranja, a pristala je i da se fotografiše sa ljudima koji su je zapazili.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter