0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI PORAŽEN NA GENERALNOJ PROBI: Evrogol Ovusua, pa preokret CSKA! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.23 u 16:55

Četvrta utakmica u Antaliji završena bez pozitivnog rezultata!

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su od bugarskog CSKA 1948 u okviru poslednje provere na pripremama u Antaliji. Brđani su na terenima SUSESI hotela poraženi rezultatom 1:2, nakon preokreta u drugom poluvremenu.

Uvodnih 15. minuta igre pripalo je beogradskim belo-crnima. Čukarički je kontrolisao posed lopte, ali konkrentnih prilika nije bilo do šuta Luke Adžića, nakon kratke razmene dodavanja sa Badamosijem. Bočni napadač Čukaričkog šutirao je preko prečke.

Minut kasnije prvi put na meču zapretili su Bugari. Nemanja Belić je imtervenisao na savršen način i pokazao da je i dalje spreman za velika dela, bez obzira na poznije igračke godine. CSKA je zapretio iskosa, sa leve strane, ali sjajnu šansu je sprečio Belić.

Popularni Belka istakao se ponovo u 20. minutu, kada je paradom zaustavio udarac sa oko 20 metara udaljenosti. CSKA je izborio korner, ali nije bilo veće opasnosti posle udarca iz ugla.
Dupli pas Badamosija i Đorđa Ivanovića omogućio je snažnom napadaču Brđana da šutira sa leve strane, ali golman bugarske ekipe je spasao saigrače.

Sambu Sisoko je prekinuo kontru u 28. minutu, a poljski arbitar je izvadio žuti karton. Tri minuta kasnije iz istog razloga i na identičan način opomenut je Luka Adžić.

Usledio je period igre u kojem je Čukarički bio sve opasniji. Na listu opomenutih javnom opomenom našao se i Samuel Ovusu u 37. minutu. Upravo je povremeni reprezentativac Gane postigao izuzetno efektivan pogodak u 40. minutu, kada je sa oko 18 metara udaljenosti levom nogom pogodio dalji ugao i zatresao mrežu rivala.

Prva ozbiljna šansa nakon velike pauze i odmah pogodak. Bugari su izjednačiči pogotkom Čočeva, koji je mrežu zatresao udarcem glavom nakon prekida.

Samo 120 sekundi kasnije malo je nedostajalo da Badamosi uzvrati na isti način, ali čuvar mreže protivničkog sastava je pokazao kvalitet i bez većih poteškoća uhvatio živu loptu.

Svežije su izgledali igrači CSKA u uvodnim minutima drugog dela igre, pa je malo nedostajalo da dođu do preokreta u 56. minutu. Lopta je završila malo pored Belićevog gola.

Tomović je ukrao loptu u 67. minutu i izašao sam pred golmana, ali njegov pokušaj je završio visoko preko gola.

Fantastičan udarac Sisoka u 75. minutu iz prve sa 25 metara udaljenosti, lopta je otišla malo pored gola.

U 87. minutu Aleksandar Kolev je iz neposredne blizine ubacio loptu u mrežu Čukaričkog. Iskoristi je dobru asistenciju saigrača sa krila i doveo CSKA u vođstvo.

Čukarički je oštećen za penal samo minut kasnije. Sudija nije video čist prekršaj u kaznenom prostoru.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter