0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

AUSTRALIJSKI DOKTOR O ĐOKOVIĆEVOJ POVREDI: „Postoji verovatnoća ozbiljne povrede!“

Objavljeno: 25.01.23 u 09:16

Veliki rizik je preuzeo Novak.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, u 9 časova i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu istrčaće na Rod Lejver arenu gde će mu protivnik u četvrtfinalu Australijan opena biti Andrej Rubljov.

Od početka turnira, Đoković ima problema sa povredom zadnje lože, a o tome je govorio i doktor sportske medicine iz Australije, Piter Larkins.

Možete da primetite da Novak dosta toga radi na desnoj, ali levu nogu sklanja odmah sa zemlje, ne želi da mu bude stojeća. Udarao je prilično jako kako ne bi Aleksu de Minoru dozvolio da mu pravi probleme brzinom igre. – tvrdi ovaj doktor.

FOTO: Twitter/@atptour

On smatra da će Novaku teško biti bolje do kraja turnira i da sigurno trpi jake bolove.

To je verovatno nagnječenje nerva, a kada vam se to desi, verovatno vas bole i leđa. Ne verujem da će mu biti bolje kako turnir odmiče. Šta više, postoji verovatnoća ozbiljne povrede ukoliko ga neki igrač bude testirao. Drugačije je to ukoliko imate istegnuće i fizioterapeut vam pomogne uz neophodan odmor. – zaključio je Larkins.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter