0
Evroliga

from left Ognjen Dobric, Filip Petrusev, Facundo Campazzo, John Holland, Dalibor Ilic, Branko Lazic and Nemanja Nedovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDINE VELIKE ŽELJE OSTAJU BEZ KLUBOVA: Bivši NBA igrači odbili crveno-bele, a sada će morati da potraže novi angažman!

Objavljeno: 24.01.23 u 20:12

Imaju pedigre, ali se može reći da im karijera ide silaznom putanjom

Pijerija Henri i Greg Monro su bile velike želje Crvene zvezde tokom nekoliko prethodnih prelaznih rokova, ali do konačnog dogovora nije došlo.

Na prvom mestu je plejmejker bio dugo velika želja srpskog tima, ali je umesto dolaska u Beograd odlučio da se vrati u ekipu Baskonije, koja će mu uručiti otkaz na kraju sezone, barem tako piše španski „AS“.

VESTI O ZVEZDI:

On je odigrao prošlu sezonu u Fenerbahčeu veoma dobro, a pošto je već propustio nekolicinu mečeva tima iz Baskije već je krenulo da se piše o njegovom otkazu.

Drugi igrač koji je bio blizu Crvene zvezde, ali i Partizana, je Greg Monro. Amerikanac je promenio veliki broj klubova, a nedavno su mu Šangaj Longsi uručili otkaz tako da je sada slobodan u izboru nove sredine.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter