1
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA REAGOVALA ZBOG GRAFITA KOJI SU OSVANULI NA ZIDOVIMA PIONIRA: „Da li je ovo najava incidenata?“

Objavljeno: 24.01.23 u 15:56

Obavestili i MUP!

Crvena zvezda Meridian Bet u petak od 19 časova će ugostiti Partizan Mozzart Bet u 21. kolu Evrolige.

Kao i obično, tenzija pred susrete večitih rivala raste. Jutros su na zidovima Pionira osvanule uvredljive poruke koje su očigledno delo navijača Partizana.

FOTO: KK Crvena zvezda

Tim povodom su se oglasili crveno-beli. Saopštenje prenosimo u celosti.

Crvena zvezda obaveštava javnost da je u noći između ponedeljka i utorka dvorana „Aleksandar Nikolić“ koja je u vlasništvu grada Beograda, Republike Srbije, i ujedno nadležnosti SC Tašmajdan, vandalizovana brojnim šovinističkim i uvredljivim grafitima koje su ispisali navijači Partizana. Osim što se ovo dogodilo u vrlo delikatnom trenutku, samo tri dana pre odigravanja utakmice 21. kola Evrolige između Crvene zvezde i Partizana, i može dodatno da podgreje atmosferu pred ovu utakmicu, oštećena je javna imovina koja je u vlasništvu građana Republike Srbije.

FOTO: KK Crvena zvezda

Kao klub se pitamo kome odgovara da ovo radi, i da li je ovo samo najava za incidente koji bi mogli da se dogode u petak pre i tokom utakmice Evrolige u hali Aleksandar Nikolić. Crvena zvezda organizovao je veliki broj ovakvih utakmica u prošlosti, organizovaće na najbolji mogući način i utakmicu u petak. Međutim, nakon skrnavljenja hale, koja nije u vlasništvu kluba, več svih nas, otvoreno upozoravamo javnost da će u slučaju bilo kakvog incidenta u petak odgovornost snositi druga strana, odnosno pojedinci kojima i na ovaj način odgovara da diskredituju naš klub.

FOTO: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda je o svemu je već obavestila sve nadležne organe, uključujući i MUP kako bi se počinioci ovog “herojskog” čina i “napada” na zidove prazne hale u pola noći pronašli i sankcionisali. Crvena zvezda poziva sve svoje pristalice, navijače kluba da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, već da fer i sportski navijaju i pruže podršku našem timu da dođe do pobede u 21.kolu Evrolige. – navode iz Zvezde.

FOTO: KK Crvena zvezda

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

4
7

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter