5
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

SRAMNI ATAK NA ĐOKOVIĆA: „Novaka treba deportovati zbog ovoga što je uradio De Minoru“

Objavljeno: 24.01.23 u 18:11

Australijski novinar je pokazao da nema poštovanja prema Srbinu

Odličnu igru je Novak Đoković pružio u osmini finala Australijan opena protiv Aleksa de Minora, ali mediji u Melburnu to ne mogu da mu oproste.

Jedan od kritičara srpskog tenisera je Nil Mičel, poznati australijski novinar, koji je bez srama komentarisao njegov nastup protiv domaćeg tenisera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On smatra da Novak neće osvojiti Australijan open, kao i da se nije sportski poneo prema De Minoru jer je hteo da ga ponizi zbog onoga što se desilo prošle godine, kada je pomenuti teniser imao loše komentare na Novakov račun.

Ne pratim mnogo tenis, ali se nadam Đoković neće osvojiti Australijen open. Srbin se nije poneo sportski prema De Minoru posle meča, zbog onoga što se desilo pre godinu dana kada je bio deportovan. Jasno je da je Đoković hteo da ga obriše sa terena. I jeste na kraju, ali je bio ekstremno neprijatan posle pobede. Treba da deportuju Novaka zato što se tako poneo – kazao je Nil Mičel u svom radijskom programu, gde se na kraju i glasno nasmejao.

1
23

5 Komentara

  1. Posao novinara nije da napise da li je nesto sramno ili ne, vec da iznese temu objektivno i prenese misljenja svih strana, na citaocima je da kazu da li je to sramno ili ne

    9
    0
    Odgovori
  2. Engleze smatraju najgorim ljudima na svijetu,a Englezi su one najgor medju sobom preselili u Australiju.Treba li vise kome kakvo objašnjenje ?

    41
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter