2
Fudbal

UEFA Nations League, Serbia - Russia, Belgrade, Serbia, 18.11.2020. November 18. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

RUSI I DALJE U BLOKADI: Svakog momenta su spremni da povuku najradikalniju moguću meru!

Objavljeno: 24.01.23 u 20:32

Ako UEFA nastavi da zateže mogla bi da napravi katastrofalne posledice

Prema pisanju „Skaj njuza“, ruski timovi će i dalje biti pod sankcijama dokle god se situacija u Ukrajini ne okonča onako kako je to zamislio Zapad.

Pored toga UEFA je Rusiji oduzela pravo da bude domaćin UEFA Superkupa u kojem se sastaju osvajači Lige šampiona i Lige Evrope.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sa druge strane mediji iz najveće zemlje na svetu navode kako je Savez imao želju da pregovara sa UEFA o povratku reprezentacije i klubova na evropsku scenu, ali od toga neće biti ništa.

Međutim, Rusi su spremni da u bilo kome trenutku povuku jednu veoma radikalnu meru, a to je prelazak pod okrilje Azijske fudbalske konfederacije.

3
0

2 Komentara

  1. Ako Rusi budu pametni precice u Azijsku jer je ocigledno da ovi hoce da im uniste i buduce generacije sto se tice sporta. Mislim da i tamo kasnije moze da se igra za vece nagrade jer i ovi ovde pocinju da stede na sportu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter