0
Evroliga

Krunoslav Simon (L) Elijah Bryant Adrien Moerman (R) Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22 Beograd, 08.04.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

HAOS U REPREZENTACIJI FRANCUSKE: Iskusnom centru visi nastup u nacionalnom timu zbog odlaska u Rusiju!

Objavljeno: 24.01.23 u 19:51

Nastavlja se politička praksa Košarkaškog saveza Francuske

Od ranije znamo da su Francuzi izričito zabranili svojim igračima da igraju za klubove iz Rusije zbog situacije sa ratom u Ukrajini.

I pored te odluke Košarkaškog saveza Francuske jedan od iskusnijih igrača te selekcije Adrijen Moerman je odlučio da potpiše ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On se nedavno rastao sa ekipom Monaka posle svega par meseci saradnje, a njegov poslednji potez mogao bi da znači i kraj njegove reprezentativne karijere.

Što se tiče njegovo nastupa u dresu Zenita tu će igrati zajedno sa bivšim saigračem iz reprezentacije, koji je već dobio zabranu nastupa za „trikolore“, Tomom Ertelom.

Možemo da pričamo o igračima koji nisu potpisali taj dogovor, ali Tomasu sam već objasnio kako stvari funkcionišu. Nije ispoštovao dogovor. Za mene, on više nije član tima. Gotovo je – poručio je tada prvi čovek francuske košarke Žan Pjer Siutat.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter