1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

GROBARI „PECKAJU“ DELIJE PRED DERBI: Iscrtali su Pionir grafitima, na meti i klupska prodavnica! (FOTO)

Objavljeno: 24.01.23 u 12:58

Sve se polako zakuvava.

Košarkaši Crvene zvezde MeridianBet dočekaće ekipu Partizana u drugom evroligaškom derbiju ove sezone. Taj susret, na programu je u petak od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić, ili popularnom Pioniru, a nekoliko dana pred sam meč, osvanule su i provokacije navijača Partizana.

Naime, na zidovima hale Aleksandar Nikolić, kao i ispod izloga oficijalne prodavnice KK Crvene zvezde, osvanule su poruke navijača Partizana pristalicama suprotnog tabora. Grobari su večitom rivalu uputili uvredljive poruke poput „S*saj Zvezdo, „Pi**e ciganske“, „G**na ciganska“, „Sve u nju“ i tako dalje.

 

13
12

1 Komentara

  1. Pitanje ko je ovo išarao, možda neko i po nalogu crven zvezde. Zna se ko diže tenzije ( g.čović)…Partizan je kažnjen prošle godine za nedolazak na finale kls finasijski i tada je mali proežimski klub mogao da prigovara ( ne i da se žali jer ko su oni…) i jedino ako nije platio kaznu može da snosi posledice naprimer da ima zabranu učestvovanja na takmičenjima kls dok ne izmiri kaznu.Ali ne može crvena zvezda ili fmp da određuju kaznu oni mogu samo dati predlog ili svoje mišljenje. A koliko je to mišljenje bitno i validno videli smo u evroligi kada su kažnjeni za prikrivanje i lažiranje izveštaja jer 6 meseci nisu plaćali igrače pa onda dovode Nedovića, Vidozu,Kampaca,Duška Ivanovića., niko nije baš tako lud nije evroliga jutarnji program pink-a, happy-a.Toliko.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter