0
Košarka

Bogdan Bogdanovic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

BOGDANOVIĆ OTKRIO KAKO JE PRODUŽIO KARIJERU: Nedostaju mi dani iz Sakramenta zbog naših igrača!

Objavljeno: 24.01.23 u 13:43

Srećom je sve dobro prošlo.

Košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović u razgovoru za RTS govorio je o operaciji kolena, koja je sada prošlost, rekavši da mu je ona produžila karijeru. Srpski reprezentativac je dodao da više ne oseća jake bolove i da je zdrav, što je najvažnije.

Zadovoljan sam kako je prošla operacija, još to nije na 100 odsto, ali znam da sam sebi ovako produžio karijeru i da mogu mirno da spavam ne osećajući jake bolove kakve sam imao do operacije. Zdrav sam, to je najvažnije – počeo je Bogdanović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom se osvrnuo i na period proveden u Sakramentu, gde je otkrio da mu nedostaju ti dani.

Sve je drugačije u odnosu na Sakramento. Nedostaju mi ti dani iz Sakramenta kada sam bio sa nekim našim bivšim i sadašnjim igračima, ali idemo dalje. Za uspeh nije dovoljan samo talenat, već je potrebno i malo sreće, rad i disciplina se podrazumevaju. Lako je verovati kada sve ide dobro i kada je sjajno. Ali kada dodju neki trenuci, kao što su povrede i operacije, onda je potrebno naći tu veru u sebe i vratiti se.

Bogdanović u dosadašnjem delu NBA lige beleži 15.2 poena uz 3.5 skoka i 2.9 asistencija u proseku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter