0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

RECEPT JE JASAN: Bolji start za miran san na Banovom brdu! (FOTO)

Objavljeno: 23.01.23 u 20:15

Motori moraju biti upaljeni pre prvog sudijskog znaka!

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su na sve tri odigrane utakmice u dosadašnjem delu priprema u Antaliji, uprkos činjenici da su bili bolji rival na terenu u pet od ukupno šest poluvremena. Brđani su kontrolisali igru, gotovo uvek bili dominantniji u polju, ali prilično loši procenti realizacije i nesmotrene greške u defanzivi koštali su ih negativnih ishoda.

Ekipa Dušana Kerkeza odmerila je snage sa Legijom iz Varšave (2:3), Karabagom (0:1) i Mariborom (1:2). Zanimljivo je da nijedan pogodak u mreži Brđana nije postignut posle 45 minuta i odlaska na najdužu pauzu. Svi rivali su razlog za slavlje imali isključivo u prvom delu susreta.

FOTO: FK Čukarički

Zaključak se nameće sam – doza koncentracije i fokusa sa kojom se ulazi u mečeve nije na zadovoljavajućem nivou. Legiji je za gol trebalo 3. minuta, Mariboru ‘celih’ šest, a Čukarički bi tek onda izvršio konsolidovanje redova i zaigrao u karakterističnom maniru.

Posmatrajući treninge beogradskog tima stiče se utisak da su greške i problemi uočeni na vreme, te da bi već u narednom susretu prijateljskog karaktera tim sa Banovog brda mogao izgledati značajno kompaktnije i konferenije na travnatoj podlozi od samog početka duela.

FOTO: FK Čukarički

Čukarički će do kraja pripremnog perioda odigrati mečeve sa bugarskim CSKA 1948 (sreda) i austrijskim LASK-om iz Linca (četvrtak). Ekspedicija belo-crnih se potom vraća u srpsku prestonicu gde će obaviti završni deo priprema i odraditi potrebne analize za prvo kolo Mozzart bet Superlige Srbije u prolećnom delu šampionata.

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter