0
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric during the Partizan v Novi Pazar - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ I UROŠEVIĆ NAKON MEČA: „Važno je da se što bolje spremimo, rezultat nije najvažniji“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.23 u 13:20

Konačan ishod je bio u drugom planu

Crno-beli su danas odigrali prvu od dve utakmice koje su danas na programu, a rezultat na meču protiv superligaškog rivala iz Bačke Topole bio je 1:1.

Strelac jedino gola za Partizan bio je kapiten crno-belih, Slobodan Urošević, koji je nakon utakmice izjavio:

Mogu da budem zadovoljan zbog postignutog gola, ali naravno da to nije najvažnije, već da se što bolje spremimo i da ispunimo zahteve na fizičkom planu. Zadovoljan sam igrom, imajući u vidu da je u pitanju kombinovani sastav, ali ne mogu da kažem da mi je rezultat potpuno nebitan – istakao je Urošević.

VESTI O PARTIZANU:

Kako si zadovoljan učinkom mlađih kolega na terenu?

Svi oni zaslužuju da budu sa nama ovde, iz dana u dan pokazuju šta mogu. Neka samo rade i doći će sve na svoje – zaključio je Urošević.

Šef stručnog štaba, Gordan Petrić istakao je sledeće:

Rezultat je nebitan, važno je da su momci istrčali. U nekim taktičkim stvarima su bili slabi, ali to je verovatno zato što su im noge teške. Polako spuštamo ritam, cilj je da budu sveži za nastavak šampionata – započeo je Petrić.

Ipak, u medijima se pojavila vest da će možda prvo kolo nastavka šampionata, zakazano za 4. februar, biti odloženo.

Bilo bi dobro da to znamo unapred, da možemo da se pripremamo shodno tome – apelovao je Petrić i dodao: – Ako ne igramo tu prvenstvenu utakmicu 4. februara, to nam produžava pripreme još 7 dana.

Crno-bele danas očekuje još jedna provera protiv Austrije Beč od 17:30 po lokalnom, a 15:30 po srpskom vremenu. Meč možete pratiti na kanalima Arene sport i Partizanovom Jutjub kanalu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter