0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

PARTIZAN I TSC REMIZIRALI NA PRIPREMAMA: Golčina Uroševića nedovoljna za pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.23 u 11:45

Dobra provera srpskih timova.

Fudbaleri Partizana remizirali su sa TSC-om u novoj utakmici na pripremama u Turskoj. Rezultat je bio 1:1, a ovaj susret, obeležio je sjajan pogodak Slobodana Uroševića, koji je iz slobodnog udarca zatresao mrežu ekipe iz Bačke Topole.

Iako je ovo bio samo jedan pripremni meč, oba tima su odigrala na visokom nivou, bez opuštanja. Videli smo dosta dobrih napada, a prvi koji je realizovan dogodio se u 30. minutu.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Belić je srušen na oko 25 metara od gola TSC-a, a lopti je prišao Slobodan Urošević. Njegov fantastičan šut, golman Ilić nije mogao da zaustavi i crno-beli su poveli sa 1:0.

TSC do izjednačenja stiže u 59. minutu, posle dobre lopte sa desne strane. Cvetković je dodao do Jovanovića, koji je pronašao Kuveljića za 1:1.

Do kraja susreta nije bilo golova, a narednu utakmicu Partizan će odigrati već danas od 15.30 protiv Austrije iz Beča, gde će šansu dobiti fudbaleri koji su manje ili koji nisu igrali u ovom duelu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter