0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

OVO ĆE ODUŠEVITI DELIJE: Prvi razgovor sa novim Argentincem u crveno-belom! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.23 u 22:20

Desni bek je najnovije pojačanje srpskog šampiona!

U novom izdanju emisije „Zvezda TV“ navijači crveno-belog tima, ali i svi ljubitelji domaćeg fudbala imaće priliku da se upoznaju novim desnim bekom Crvene zvezde – Aleksom Vigom.

Originalnu najavu kluba iz Ljutice Bogdana prenosimo u celosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

-Naš klub je na oduševljenje svih zvezdaša u subotu promovisao novo pojačanje u zimskom prelaznom roku, a reč je o borbenom desnom neku, Aleksu Vigu, koji se direktno priključio saigračima na pripremama u Turskoj.

Temperamentni Argentinac ima 23 godine i bogatu fudbalsku biografiju iza sebe. Nakon afirmacije u Atletiko Kolonu pojačao je Independiente u kom se afirmisao kao moderan desni bek, koji igra u oba smera.

Sjajni nastupi doveli su ga do dresa River Plejta, te je iz jednog od najvećih južnoameričkih klubova stigao u naše redove i neće mu biti teško da se prilagodi na crveno-bele boje. U opuštenom razgovoru u okviru emisije „Zvezda TV“, bićete u prilci ekskluzivno da vidite kako je izgledao njegov dolazak u Antaliju. Takođe, sa našim pojačanjem prisustvovali smo i snimanju promo videa, a pogledajte i kako je izgledalo predstavljanje. Vigo je odmah po dolasku ispratio utakmicu, ali i odradio kraći trening – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

 

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter