3
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

NEVIĐEN SKANDAL U MELBURNU: Srbi nisu mogli da unesu srpsku zastavu zato što lični na rusku! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.23 u 15:20

Ogromna sramota organizatora Australijan opena

Uspeo je Novak Đoković da priličn rutinski savlada Aleksa de Minora u osmini finala Australijan opena, ali je jedna situacija bacila mrlju na ovaj meč.

Naime, ljudi iz obezbeđenja na ulasku u „Rod Lejver“ arenu su zabranili našim navijačima da ispune tribine srpskim zastavama, a razlog je bizaran.

Oni su to uradili zbog toga što Srbi navodno nose „ruske zastave“, jer su one baš kao i beloruske zabranjene na turniru.

Srpski navijali su neukim Australijancima morali da „guglaju“ zastave dve države kako bi im pokazali da greše.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

3 Komentara

  1. Ko laže zlo ne misli nego se bori da opstane u BG a konkurencija je ogromna, svaki dan stižu novi, sela sve manja. Treba sve to uhlebiti. Vesti stalno iste, prepisuju jedni od drugih a stvari izmiču kontroli. Spasavaj se ko može, ukidaj čitanje izmišljotina i naravno politike, čuvaj mozak.

    0
    0
    Odgovori
  2. Reklo bi se da lažete, jer sami kažete da su im navijači pokazali zastave na guglu, a koliko se sećam, video sam ih na tribinama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter