0
Ostali sportovi

Head coach Antonio Toni Gerona during the 2023 IHF World Handball Championship between Serbia and Argentina at Spodek on January 21, 2023 in Katowice, poland. (Photo by Starsport.rs ©)

MINUS DVA NA POLUVREMENU: Srbija se grčevito muči sa Holandijom!

Objavljeno: 23.01.23 u 18:42

Veoma zanimljiv meč, bez prevelikog rezultatskog značaja.

Rukometna reprezentacija Srbije sastala se sa selekcijom Holandije u okviru druge runde Svetskog prvenstva. Porazom od Norveške, naša selekcija se oprostila od plasmana dalje, ako sve prodje onako kao što je i očekivano. Ipak, za izabranike Tonija Djerone bilo je izuzetno bitno da ovaj meč odigraju na visokom nivou, jer deluje da se rukomet konačno u Srbiju vraća na velika vrata.

Tokom prvih 15 minuta utakmice moglo bi se reći da su bolju energiju pokazali reprezentativci Holandije. Sve vreme je utakmica bila u egalu, ali su prosto bolje izgledali Holandjani. Niko nije uspevao da napravi veću i osetniju prednost, pa se na poluvreme otišlo baš onako kako je i bilo tokom čitavog prvog poluvremena, u egalu, rezultatom – 15:17.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter