0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA OKRENULA I POBEDILA DINAMO: Pešić i Ivanić junaci novog trijumfa crveno-belih u Turskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.23 u 16:46

Pokazao je srpski šampion i dobre, ali i loše strane na ovom meču

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su novu pobedu na pripremama u Turskoj, a ovoga puta je nakon preokreta savladana ekipa Dinama iz Tbilisija sa 3:2.

Zvezda je zapretila prvi put u 14. minuta. Nakon centaršuta, lopta se odbila na 18-19 metara od gola Dinama, Pešić je šutirao iz prve, ali je lopta otišla pored gola.

VESTI O ZVEZDI:

Sedam minuta kasnije, Mijatović je zapretio. Nakon centaršuta iz slobodnog udarca, mladi napadač crveno-belih je dobro reagovao glavom, ali je lopta ponovo završila pored gola.

U 31. minutu crveno-beli su došli do prednosti. Odličan presing na sredini terena, oduzeta lopta, Mijatović je sjajnim pasom uposlio Pešića koji je doveo Zvezdu u prednost.

Samo četiri minuta je trajala prednost crveno-belih. Omar je šutirao sa velike udaljenosti, niko nije izašao u blok, a iako je bio na lopti, Vasiljević je loše reagovao te je lopta završila u mreži.

Usledio je blickrig Dinama. Nakon samo dva minuta od izjednačenja došli su do prednosti. Mali je centrirao po zemlji, lopta je prošla kroz peterac, stigla do Gonsalveša, koji je doveo ekipu iz Tbilisija u prednost.

Mogla je Zvezda do izjednačenja u 39. minutu. Kings Kangva je probio po strani, pretrčao dva protivnika, vratio loptu na 11 metara od gola Dinama, ali je šut Srnića izblokiran.

Nije se dugo čekalo na odgovor Crvene zvezde u nastavku utakmice, pošto je Aleksandar Pešić već u 53. minutu uspeo da po drugi put na meču zatrese mrežu gruzijskog tima i tako donese izjednačenje srpskom šampionu na ovom meču.

Da je šampion Srbije mnogo kvalitetniji videlo se u 75. minutu kada je nakon skraćenog kornera Gelor Kanga uputio precizan centaršut, a potom je rutinski loptu u mrežu „spakovao“ verovatno najbolji igrač Zvezde, Mirko Ivanić za novo vođstvo crveno-belih.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter