0
Evroliga

Filip Petrusev during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA IMA RASNOG CENTRA: Petrušev otkrio kako je preko noći postao ključni igrač crveno-belih!

Objavljeno: 22.01.23 u 17:50

Od odsustva Vildoze i Kampaca, on je izrastao u pravog lidera

Crvena zvezda je u Filipu Petruševu dobila jadnog sjajnog igrača i pravog predvodnika tima, pogotovo u poslednjih nekoliko nedelja.

Srpski centar je pokazao svoje liderske i poenterske spobnosti u prethodnom periodu, te je postao verovatno najbiniji igrač crveno-belih.

VESTI O ZVEZDI:

U razgovoru za „Basket News“ nakon meča protiv Žalgirisa otkrio je kako se takva promena dogodila.

U pitanju je moj mentalitet, igram snažnije na oba dela terena i dobijam veće poverenje trenera i saigrača. Dobijam sve više minuta zbog povreda nekih igrača i moja igra je bolja. Kada dobijem dosta minuta, pokažem šta znam. To je osnovni razlog – rekao je Zvezdin centar, koga Ivanović spušta i na poziciju krilnog centra.

Najkomfornije sam na poziciji na kojoj sam trenutno – dakle pomalo na obe. Koristim svoje prednosti kad sam ‘četvorka’, gde sam verovatno veći i jači od većine četvorki, a onda kao ‘petica’ pokušavam da ‘razvučem teren’. U suštini, koristim prednosti na oba mesta u timu.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter