1
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

ZVEZDA IMA GOLMANA ZA BUDUĆNOST: Mladi Miladinović debitovao, a tek ima 16 godina!

Objavljeno: 22.01.23 u 18:45

Veliki trenutak za mladog čuvara mreže

Talentovani golman Jovan Miladinović, debitovao je, kao šesnaestogodišnjak, za seniore Crvene zvezde na meču sa Dinamo Tbilisijem, i sa nekoliko sjajnih odbrana u finišu meča pokazao da je pred njim blistava budućnost.

VESTI O ZVEZDI:

Ostvario mi se dečački san, tako da sam još uvek pod emocijama. Mislim da nema lepšeg osećaja nego kada dobijete priliku da branite u prvom timu Crvene zvezde. Meni su ovo druge pripreme sa ekipom, letos sam trenirao i stekao veliko iskustvo, tokom jeseni sam to potvrđivao partijama u omladincima i sada sam dobio šansu na velikoj sceni. Zahvalio bih se treneru Milošu Milojeviću na ukazanoj prilici, kao i trenerima golmana Dušanu Gašiću i Nemanji Supiću, ali naravno i mojim kolegama – Milanu Borjanu, Nikoli Vasiljeviću i Zoranu Popoviću, jer jedni druge činimo boljima iz dana u dan – počeo je Miladinović.

Rođeni Kraljevčanin je tako postao prvi fudbaler rođen 2007. godine koji je zaigrao među seniorima Crvene zvezde.

Nedavno sam baš video objavu na Zvezdinom instagramu koji su prvi fudbaleri iz generacija, a da su zaigrali za seniore, i znam da se u tom društvu nalaze veličine poput Grujića i Jovića. Nema šta, polaskan sam. Malo je specifična situacija, jer sam u dva dana, imao priliku da branim na dve seniorske utakmice, prvo za Grafičar protiv Šiofoka, a potom i za Crvenu zvezdu protiv Dinamo Tbilisija, tako da nisam mogao da poželim lepši poklon za 16. rođendan.

Ambicije i snovi ostaju isti…

– Sve što se mene tiče je vezano za Crvenu zvezdu. Prvi deo sna sam ostvario, sada ću se boriti da debitujem na takmičarskoj utakmici, a onda korak po korak – rekao je Miladinović.

4
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter