6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PA DRUŽE JESI REALAN: PR Studentskog centra ne zna kako se zove Željko Obradović – Žoc sve ispratio sa ‘kiselim’ osmehom na licu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.23 u 22:11

Ovo zaista deluje nestvarno!

Partizan je večeras gostovao ekipi SC Derbi u okviru ABA lige. Slavili su ‘crno-beli’ rezultatom 81:100, a nakon meča viđena je jedna nesvakidašnja situacija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Naime, PR SC Derbi koji je trebao da najavi na konferenciji za štampu Željka Obradovića, to nije uradio, jer pazite sad – NIJE MU ZNAO IME. Verovatno da na prste jedne ruke mogu da se prebroje ljudi koji ne znaju ko je Žoc i nisu upoznati sa njegovim likom i delom. Verujemo da je u pitanju samo lapsus kolege iz Podgorice, ali zaista nesvakidašnja situacija.

37
24

6 Komentara

  1. Nije kiseo, od srca se nasmejao,ubedjen da je skrivena kamera…inace ovaj je novina isto koliko ija nuklearni fizicar….sramota je biti ovoliko neobavesten, danas kad je sve na dohvat ruke, jedan klik…sramota.

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter