1
AdmiralBet ABA Liga

Uros Trifunovic (L) and Damjan Robev during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and MZT Skoplje at Stark Arena on January 16, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVA STOTKA PARTIZANA: „Crno-beli“ bolji od Studentskog centra!

Objavljeno: 22.01.23 u 21:48

Nakon ovog meča, „crno-bele“ očekuje večiti derbi u Evroligi

Košarkaši Partizana pobedili su Studentski centar rezulatom 100:81 u lokviru 16. kola ABA lige.

Izabranici Željka Obradovića, ušli su sporije u meč ali su onda „dodali gas“ i zasluženo stigli do 14. pobede.

Studentski centar je pružao dobar otpor u prvom poluvremenu i u jednom trenutku su vodili 31:24. Partizan je ušao u problem sa faulovima, pošto je kapiten, Kevin Panter imao već početkom druge četvrtine.

Morao je Obradović da reaguje tajm-autom i to je urodilo plodom, jer Partizan odmah pravi seriju 10:0 i dolazi do prednosti 31:34, nakon čega Studentski centar više nije imao nikakvu šansu.

VESTI O PARTIZANU:

Već na poluvremenu je vicešampion Srbije imao dvocifrenu prednost, da bi u drugom poluvremenu samo održavao visoku prednost, pa su minute dobili i mlađi igrači.

Sa 17 poena najefikasniji je bio Danilo Anđušić, 16 je dodao Dante Egzum, 15 Matijas Lesor, 13 Uroš Trifunović a 12 Džejms Naneli.

U redovima Studenata, 17 poena je upisao Tasić, 16 Flečer Megi, 12 Loren Džekson, a 11 Slavković.

Parni valjak“ sada ima skor 14-2, dok su Studenti na 7-9.

0
0

1 Komentara

  1. I Zeljku je jasno da ako ne zategne odbranu i iz nje izvuce najbolje, nece biti nista od trofeja a niti krajnjih rezultata adekvatnih imenu Kluba ali i ulaganjima. Partizan u regularki Eurolige mora jos da „inkasira“ najmanje 10, ako ne i celih 11 pobeda da bi usao u Plejofs. Ovakvom odbranom, nema sansi. U ABA ,napad moze da srusi sve osim Zvezde, nju je moguce oboriti uz snaznu odbranu i ovakav napadackikapacitet ekipe.
    Zeljko to sve zna, ali cini mi se da se kasno ,da li namerno ili ne, daju pare za sklapanje ekipe…?! Bice da se to uradilo namerno,ali neke stvari jednostavno ne zavise od trenera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter