0
Tenis

FOTO: Screenshot

NAJVEĆA SENZACIJA DOSADAŠNJEG DELA AUSTRALIJAN OPENA: Eliminisana prva igračica sveta! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.23 u 08:58

Iznenađujuće!

Ove godine na Australijan openu ništa nije „normalno“. Ispadaju favoriti, a autsajderi i anonimusi stižu do samih završnica ovog turnira. Danas se seča favorita nastavila, ali u ženskoj konkurenciji.

Naime, Elena Ribakina, Kazahstanka, izbacila je prvu igračicu sveta, Igu Švjontek sa laganih 2:0. Po setovima 6:4, 6:4.

Zaista, niko nije ni slutio da bi danas Iga mogla imati problema sa Ribakinom, koja je odlična teniserka, ali Švjontek je toliko dominantna da se postavlja pitanje protiv koga očekujemo da ona ima problema.

Međutim, Kazahstanka je izašla hrabro na teren i iskoristila nešto lošiju partiju poljske teniserke.

Odmah na startu meča, Švjontek je izgubila svoj servis. Ipak pri rezultatu 2:1, uspela je da ribrejkuje protivnicu. Međutim, uporna Ribakina došla je do još jednog brejka i sebi obezbedila prvi set.

U drugom setu, potpuno preokret Kazahstanke. Krenulo je ranim brejkom Ige i vođstvom od 2:0. Kada se činilo da je Poljakinja ubacila u brzinu više, Ribakina je imala odgovor. Dva puta je brejkovala protivnicu i došla do velike pobede.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter