0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and AS Monaco at Aleksandar Nikolic Hall on January 12, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ OPREZAN PRED CEDEVITA OLIMPIJU: „Očekuje nas važna i teška utakmica protiv sjajnog tima“

Objavljeno: 22.01.23 u 16:11

Zanimljiv duel nas očekuje već sutra u regionalnom takmičenju

Košarkaši Crvene zvezde će od od 18 časova u ponedeljak dočekati ekipu Cedevita Olimpije u okivru 16. kola ABA lige.

Uoči ovog susreta govorio je trener crveno-belih Duško Ivanović koji je svestan izazova protiv slovenačke ekipe.

VESTI O ZVEZDI:

Očekuje nas važna i teška utakmica protiv tima koji je sastavljen od vrlo iskusnih igrača, odličnih stranaca. Dobro trče, odlični su šuteri, imaju i Alena Omića, koji je izvanredan u reketu već dugi niz utakmica. Jasno je da i oni vide svoju šansu jer imaju kvalitet o kome govori i njihova pozicija na tabeli regionalnog takmičenja – rekao je Ivanović.

„Crveno-beli“ trenutno imaju 13 pobeda i jedan poraz, dok Cedevita Olimpija ima skor 12/2. Oba kluba imaju po meč manje.

Moramo da igramo svih 40 minuta, čvrsto i odgovorno – rekao je Ivanović i pozvao navijače da dođu i pruže podršku timu, koji će u ponedeljak biti jači za Fakunda Kampaca.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je da se dva kluba odlično poznaju.

Cedevita Olimpija ima odličan tim, koji igra dobro u regionalnoj ligi… Tim koji je popunjen na svim pozicijama. Moramo da ih uvedemo u naš ritam koji kreće od čvrste i odgovorne odbrane. Ulazimo u seriju teških mečeva počev od te utakmice i podrška sa tribina nam je izuzetno važna u ovom trenutku – rekao je Dobrić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter