0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

AUSTRALIJANCI SUMNJAJU U NOVAKA: „Da li je njegova povreda stvarna ili samo psihološka igra?“

Objavljeno: 22.01.23 u 11:45

Neverovatno!

Novak Đoković za sada dobro gura na Australijan openu. Došao je do osmine finala sa samo jednim izgubljenim setom i to zbog pada koncentracije.

Ipak, navijače najboljeg srpskog tenisera brine povreda zadnje lože koja Novaka opterećuje još od turnira u Adelejdu, a zbog koje trpi velike bolove tokom mečeva.

Naredni Đokovićev protivnik je Aleks de Minor, domaći takmičar. Australijanci, preciznije medij Herald San je počeo polemiku o tome da li je Nole zaista povređen ili se radi o psihološkoj igri.

FOTO: Twitter/@atptour

Bez obzira da li je Novak Đoković zaista povređen ili nije Demon (Aleks de Minor) nije favorit. Njegova šansa da pobedi je da iskoristi problem koji Đoković navodno ima i natera ga da trči kao pas. – navode oni.

Potom dodaju.

Skeptici se pitaju da li su to mentalne igre. On je povređen, a izgubio je samo jedan set od kada je došao u Melburn park. – zaključili su iz Herald Sana.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter