0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

APSOLUTNO DIVLJENJE SRBINU: „Svet nikada nije video košarkaša kao što je Jokić!“

Objavljeno: 22.01.23 u 10:30

Oduševljava!

Nikola Jokić i ove sezone igra fenomenalno i ponovo je prvi favorit za osvajanje MVP nagrade. Prosečno beleži 25 poena, 11 skokova i 9,9 asistencija. Dakle skoro trip-dabl u proseku!

Njegove odlične partije konačno u dovoljnoj meri prate i saigrači pa je Denver prvi na tabeli.

Beki Hemon, košarkaški trener i povremena analitičarka na ESPN-u, ocenila je kako svet nikada nije video igrača kao što je Jokić.

To ne možete naučiti, momak je poseban, NBA, svetska košarka, nikada nisu videli igrača kao što je Jokić. – započela je ona.

Podsetila se i njegovih početaka.

Na početku karijere, bilo je situacija kao da ne želi da poentira, a sada je, gotovo svako veče, najdominantniji igrač na terenu, plus asistira… Protivničke ekipe, izaberite otrov. – zaključila je Hemon.

Biranim rečima o Džokeru govorio je i Ričard Džeferson.

Nikola Jokić je najbolji asistent među centrima u istoriji NBA, a blizu je i da postane najbolji (gledajući sve pozicije). Tu pričamo o Medžiku Džonsonu, Džonu Stoktonu, Džejsonu Kidu, Stivu Nešu, Lebronu Džejmsu, Krisu Polu, svim tim momcima. Pripada toj grupi košarkaša. – rekao je Džeferson.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter