0
Fudbal

FOTO: Screenshot

SRBIN JE PRIMETIO RONALDA PRE MNOGO GODINA: „Ne može da se oslobodi dečjih bolesti, ali je potencijal“! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.23 u 20:58

Nije mu mnogo trebalo da proigra.

Svi se sećamo kada je mladi Kristijano Ronaldo nastupao za Sporting, a njegov prvi susret sa evropskim takmičenjima povezao ga je sa Partizanom. Portugalski i srpski klub odmerili su snage u prvom kolu Kupa UEFA, gde je slavio Partizan sa 6:4 nakon produžetaka, a ovaj duel, pamtiće se još dugo.

BIlo je to vatreno krštenje tada 17-godišnjeg Ronalda, a utakmicu koja se igrala u Humskoj, prenosio je čuveni komentator Nedeljko Kovinjalo. On je odmah primetio Ronalda, koga je označio za velikog potencijala, ali je na njegov račun imao i određene zamerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Football (@football.colors)

Evo kornera za Sporting, četvrtog po redu. Ovo je 17-godišnji Ronaldo i prava je sreća da ovaj igrač ne može da se oslobodi, takozvanih, „dečjih bolesti“, previše drži loptu, solira, a kada izbaci jednog igrača iz igre, ne oslobađa se odmah nego želi da prevari još jednog i tako u nizu. U takvoj situaciji često pravi greške, ali još jednom povlačim, izvanredan potencijal. Kristijano Ronaldo, nije Brazilac kao njegov slavni prezimenjak – istakao je tada Kovinjalo.

Svedoci smo u šta je izrastao Ronaldo, čija se karijera polako bliži kraju. On je potpisao ugovor sa ekipom iz Saudijske Arabije Al Nasrom, gde će za 2 godine zaraditi oko 400 miliona evra.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter