0
Ostali sportovi

Stefan Dodic (L) and Gonzalo Carro Castro during the 2023 IHF World Handball Championship between Serbia and Argentina at Spodek on January 21, 2023 in Katowice, poland. (Photo by Starsport.rs ©)

SRBIJA BEZ NADE ZA PLASMAN U NOKAUT FAZU: Holanđani nisu mogli da naprave čudo protiv Nemaca!

Objavljeno: 21.01.23 u 23:50

Nisu naši momci razočarali.

Nakon trijumfa Nemačke nad Holandijom, jasno je da su rukometaši Srbije ostali bez šansi za plasman u narednu fazu Svetskog prvenstva. Nemci su opravdali ulogu favorita, slavili su ubedljivo rezultatom 33:26, a Orlovi će na turniru odigrati još jedan susret.

Izabranici Tonija Đerone, odmeriće snage upravo sa Holandijom, gde će trijumfom pokušati da završe prvenstvo i ostvare što bolji plasman.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Utakmica sa Norveškom je ostavila traga, bila je iscrpljujuća. Napad je bio slabiji. U svlačionici smo se dogovorili par stvari, znali smo da je svaki gol bitan. Bilo je bolje u nastavku. Moglo je da bude +8, šteta. Imali smo napad, nespretno smo izgubili lopti i na kraju je bilo +6. Imamo dan odmora da se osvežimo. Znamo da će biti teže protiv Holandije, ali verujem u ovaj tim i nadam se trijumfu – rekao je selektor Srbije pred poslednji duel sa Holanđanima.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter