0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SADA JE KONAČNO GOTOVO: Zvezda ozvaničila dolazak Argentinca! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.23 u 14:19

Videćemo kako će se snaći!

Sada je sve gotovo. Crvena zvezda ima novog desnog beka. U pitanju je Aleks Vigo, koji dolazi iz River Plejta.

Klub sa Marakane je ovaj transfer potvrdio objavom na Instagramu u kojoj se vidi kofer u bojama argentinske zastave sa grbovima klubova u kojima je Vigo igrao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Argentinac do sada nije igrao u Evropi, a njegovi klubovi su bili Kolon, Independijente i River Plejt.

Momak koji ima 23 godine se već priključio novim saigračima u Turskoj, gde se crveno-beli pripremaju za nastavak sezone.

Prethodno Zvezda je dovela i Pitera Olanjinku iz Slavije Prag, međutim, on će se crveno-belima priključiti tek na leto kada mu istekne ugovor sa češkim klubom.

 Veoma sam srećan što sam došao u Zvezdu koja je veliki klub i čega sam svestan. Hvala sportskom direktoru na lepim rečima i siguran sam da ću ispuniti sve zadatke koji su postavljeni pred mene, te da ću pokazati ono najbolje zbog čega sam došao. Upoznat sam sa Zvezdinom veličinom, kao i činjenicom da klub ima ogromnu bazu navijača, a to je jedan od razloga zbog kog sam i došao, kao i da osvajam trofeje. Sebe bih opisao kao izuzetno ofanzivnog beka, ali pružam maksimum i kada je defanziva u pitanju. Fizički se dobro osećam, spreman sam da igram, tako da sam na raspolaganju stručnom štabu. – rekao je Vigo po dolasku u Tursku.

FOTO: FK Crvena zvezda

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter