0
ATP

(191007) -- SHANGHAI, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain reacts during the men's singles first round match between Andy Murray of Britain and Juan Ignacio Londero of Argentina at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, Oct. 7, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

NEVEROVATNA PRIČA SA AUSTRALIJAN OPENA: Marej sreo doktora koji mu je rekao da više neće moći da igra!

Objavljeno: 21.01.23 u 20:40

Istakao je da je uspeo da ga razuveri.

Britanski teniser Endi Marej, uspeo je da se vrati na najveće teniske turnire, nakon ogromnih problema sa povredama. On je na ovogodišnjem Australijan openu poražen od Roberta Bautiste Aguta, dok je pre ovog duela, savladao Kokinakisa i Beretinija, pri čemu je na terenu proveo čak 13 sati.

Naravno, nije ovo ni prvi ni poslednji put da se neki teniser susreće sa serijom zahtevnih i dugih mečeva, međutim zbog operacije kuka, 35-godišnjem Mareju, ovo je predstavljalo izazov. On je nakon samom meča sa Agutom, otkrio zanimljivu anegdotu sa Australijan opena.

Pre dva dana sam naleteo na doktora koji mi je 2017. godine rekao da je dobra stvar što mi može srediti problem sa kukom, ali da neću moći da se bavim profesionalnim sportom više. Mislim da smo razotkrili taj mit u prethodnih pet dana.

Ovaj tvit naišao je na pozitivne reakcije širom sveta, a Marej je očigledno ovog lekara, potpuno raazuverio.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter