1
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2016-2017 FK Backa v FK Partizan Miroslav Bogosavac Novi Sad, 24.07.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

MIROSLAV BOGOSAVAC: „Partizan je uvek krasila njegova škola, to se vidi i danas!“ (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.23 u 15:27

Nekadašnji igrač Partizana!

Gost „Partizanovog podkasta“ bio je bivši fudbaler crno-belih, a sada član Ahmata iz Groznog, Miroslav Bogosavac. Popularni „Riđi“ govorio je za Partizanov klupski podkast na različite teme, prisećajući se svojih početaka, klupske istorije, ali najviše na one koje se tiču neizmerne ljubavi koji oseća prema svom bivšem klubu.

U uvodnom delu emisije Bogosavac je otkrio šta su njegovi saigrači iz ekipe Ahmata iz Groznog rekli na kraju utakmice sa crno-belima koja je završena rezultatom 3:1 u korist našeg kluba:

Znao sam kakav je Partizan, najavio sam saigračima da će biti teška utakmica. Naš kapiten je istakao da je Partizan jedna kompletna ekipa koja deluje baš, baš dobro“ istakao je Bogosavac.

Pohvale iz tabora Ahmata Groznog imaju dodatnu težini ako imamo u vidu da je to jedina ekipa koja je u dosadašnjem delu prvenstva pobedila lidera ruskog šampionata Zenit, kao i da zauzimaju visoku šestu poziciju na tabeli.

Bogosavac je imao i lepe reči za Partizanovu omladinsku školu, čiji je i sam bio polaznik:

Partizan je uvek krasila njegova škola, to se vidi i danas, veliki je broj dece Partizana koji igraju širom Evrope, a u Partizanovoj školi deca se uče fudbalu i da vole Partizan“ zaključuje Bogosavac.

Crno-beli su do sada odigrali tri pripremne utakmice u Beleku, protivnici su bili Universitatea Krajova (1:1), Ahmat Grozni (3:1), Mladost Lučani (2:2), dok je preostalo da se odigraju još četiri kontrolna meča protiv TSC-a, Austrije Beč, Horsensa i CSKA Moskva.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

  1. Xaxaxaxaxa koja skola majstore? Ko od igraca igra bilo gde? Sem Mitrovica nema nigde nikoga. Vlahovic nije partizanova skola. Partizanova skola su Gulan,Lola Smiljanic,braca Scepovic,braca Marinkovic,Srdja Knezevic,Rnic,Neca Tomic,Jojic,Markovic,Miljkovic,Brezancic,Strahinja Bosnjak,Aksentijevic i gomila takvih igraca

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter