8
Evrokup

Dejan Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJEVIĆ PRIČAO O PARTIZANU: Obradović je znao šta mu treba, ali je pitanje koga je mogao da dovede!

Objavljeno: 21.01.23 u 22:38

Pomno prati dešavanja i u Evroligi.

Bivši košarkaš Partizana, a sada i pomoćni trener u stručnom štabu Golden Stejt Voriorsa Dejan Milojević, govorio je o prelaznom roku koji su crno-beli imali pre 2 leta. On je u podkastu „Talks and Folks“ istakao da je Željko Obradović zbog toga što je Partizan igrao Evrokup, nije mogao da dovede sve igrače koje je želeo.

– Skoro sam sa nekim pričao o trenutku kada se Željko Obradović vratio u Partizan. Kada je počeo prelazni rok, on je znao šta njemu treba, ali je pitanje da li je mogao da dovede u tadašnji Partizan, koji je igrao Evrokup, najbolje moguće igrače – počeo je Milojević i dodao:

– Taj tim verovatno ne bi izgledao onako kako je izgledao da je on imao drugačiji izbor. Nekad dovodiš najbolje što možeš, iako znaš da to nije savršeno, ali jednostavno nije moglo drugačije.

Potom je pričao i o aktuelnom timu Partizana, a istakao je da će sledeće godine, ekipa biti još bolja.

– Ove godine je bolje tim, a sledeće verujem da će biti još bolji. Sada Partizan igra Evroligu i samo učešće u tom takmičenju čini veliku stvar. Neki igrači jednostavno neće da igraju Evrokup, nisu tu pare bitne, oni jednostavno hoće da ostanu na nivou takmičenja Evrolige.

33
5

8 Komentara

  1. Gotovo gasise srpska kosarka necemo imati ko da igra za reprezentaciju odosenam deca u strane klubove da idraju za vece pare ito u losije lige stranci su dovedeni do nije dobro mora pothitno dase uvede da samo dva stranca mogu igrati u klubu ondacuse dovesti dva kvalitetna igraca a nase kosarkase platiti vise dabi ostali da igraju u srbiji i zabraniti da pre 25god nemoze igrati u stranom klubu tako cemo imati jake ekipe

    0
    0
    Odgovori
    • Kaze gulanfer koji navija za klub duge istorije citavih 8godina , a naoravljan od kradje para sa KIM ….ti nekom pricaj o obrazu

      9
      0
      Odgovori
      • Anonimni vas je obraz crn grobarski da nema dalje!
        Kakve pare sa KIM,cemu te bajke vise?
        Dok vam je Cova sipao kada ste osvojili tadasnju EL sa drzavom bilo top!
        Sada igrate EL nezasluzeno sa gomilom drzavnih para koje niste zasluzili i imate neogranicen budzet koji niko nikada nije imao na ovim prostorima!
        Nemoj ni ti niti vi grobari da pomislite da pricate o postenju!
        Da je pravde i postenja taj tvoj Partizan bi odavno bio ugašen!
        Krali ste Zvezdu decenijama i sve u ovoj zemlji Srbiji!
        Cuj tvoj i vas obraz …koji?
        Vas obraz grobari gori je i od djona!

        1
        8
        Odgovori
        • @prava i jedina istina lupas, sve sto si rekao je neistina i sam to znas a pise gluposti bolje cuti …

          3
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter