3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Katai donosi prednost – Ne volim da kupujemo, samo da bi kupovali!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.23 u 17:50

Nastavlja Zvezda sa pobedama u Beleku!

Još jedna pobeda Crvene zvezde na pripremama u Antaliji, a ovog puta je savladana ekipa Kopra rezultatom 1:0. Zadovoljan je šef stručnog štaba Miloš Milojević odnosom igrača, ali želi da Zvezda bude još efikasnija. Nakon pobede Milojević je govorio za nekoliko srpskih medija, među kojima se našao i naš reporter:

FOTO: STARSPORT

Mogu da budem zadovoljan što se tiče igre, ali još ima prostora za napredak pogotovo kada je realizacija u pitanju, tu moramo da budemo dosta bolji pošto stvaramo šanse, ali nam fali više fokusa i koncentracije. Nedostajao nam je Pešić, koji je naš najkvalitetniji igrač u ofanzivi, dok i ostali igrači imaju kvalitet. Najlakše bi bilo reći da nam nedostaje napadač. Trebalo bi da svi imaju odgovornost i da shvate da je bitno da se postigne gol u pravom trenutku i da se utakmica mirno privede kraju. Možda je i dobar ovaj rezultat 1:0 koji drži u takmičarskom naboju, ali je ofanuziva nešto na čemu moramo da radimo.

FOTO: STARSPORT

O partiji Kataija i Mustafe..

Katai svakako donosi prednost, sa njim imamo bolju kontrolu igre, dok Mustafa donosi nešto drugo, jači presing i trčanje. I jedan i drugi su bili u nekoliko dobrih prilika, gde su mogli da postignu gol, ali verujem da će ih biti kad bude bilo potrebno.

Stigao je i Vigo, argentinski bek..

– Pričali smo uz pomoć prevodioca. VIdeli smo da je veoma agresivan, da se dobro ponavlja, da ima kvalitetna rešenja u poslednjoj trečini i da je takmičarski igrač koji dolazi iz zahtevne lige. Verujem da će biti pojačanje i da će predstavljati kvalitetnu konkurenciju Nikoliću i Gobeljiću.

FOTO: STARSPORT

Vildoza i Kampaco, sada i Vigo..

Ne bih tako stavljao opterećenju Vigu, pošto su Vildosa i Kampaco u košarkaškom svetu sa neke „druge police“, sa one gde su reprezentativci Argentine u fudbalu. Sigurno je da Vigo ima kvalitet i da uz dobar rad i podršku, kao i adaptaciju na novi klub, ima šansu da i on u perspektivi bude blizu svoje reprezentaciji.

O partiji Lazara Nikolića.

– To je igrač koji želi da napreduje i koji željan dokazivanja u Zvezdi. Dobro radi i to mu se vratilo danas. Pokazao je stabilnu igru i mislim da su Bukari i on našli dobar ritam na toj strani. Kada se uigraju još malo to će biti još bolje.

FOTO: STARSPORT

O pripremama generalno..

– Generalno sam zadovoljan odnosom igrača, zalaganjem, radom, kao i uvek na pripremam. To što stavljamo pred igrače dobro prihvataju i mislim da se neke stvari polako „hvataju“, a to što je najbitnije, jeste kako će izgledati u prvenstvu pošto je rezultat merilo svega.

Šta on očekuje od ekipe..

– Nadam se da ćemo biti u istom ritmu rezultata kao u prvom delu, a što se tiče igre da ćemo podići nivo efikasnosti i da čemo biti intezivniji u presingu i igri. Nadam se da ćemo uspeti da malo ubrzamo igru i približimo Evropi, za ono što klub očekuje od leta.

FOTO: STARSPORT

I za sam kraj, o pojačanjima

– To je pitanje za direktora Mrkelu i Marina, oni znaju moj stav i kako na to gledam, to je pitanje za sportski sektor. Svako radi svoj posao u klubu, moj je da treniram igrače i verujem u grupu koju imamo. Nisam neko ko voli da kupujemo, samo da bi kupovao, već smatra da ukoliko nismo sto odsto sigurni, to ne bi trebalo da radimo, već ako nažemo nekoga ko bi podigao nivo igre, klub će reagovati.

6
0

3 Komentara

  1. Bukari sebičan,Mitrović sebičan,Mustafa igra unazad,Krstičić zreo za penziju,Pankov spor i samo u paru dobar.Treba mladog Mijatovića upariti sa Kataijem i Ivanićem a ne sa Mustafom i rezervistima.

    2
    0
    Odgovori
  2. Možda si ti zadovoljan, jer ovakva igra Zvezde je za tebe plafon! Da ti otkrijem u poverenju da mi navijači Zvezde nismo zadovoljni! Ova igra Zvezde ne liči ni na šta! Za ovih 6-7 meseci koliko si ti ovde, Zvezda nije napravila nikakav pomak u organizaciji igre! I dalje se igra sporo, jalovo, bez energije, bez tempa. U Zvezdinoj igri nema kreacije, nema osmišljene akcije, sve se svodi na telefonske centaršuteve u šesnaesterac protivnika, a tamo nema centarfora-napadača, tamo je lažna devetka izvesni Mustafa, lažni igrač Zvezde! Pogledaj pažljivo snimak jučerašnje utakmice, pa onda sam sebi priznaj što je to što igraju izuzetno spori Kanga i rastrzani Kangva, a oni su navodno zaduženi za kreaciju?! Oni navodno daju takmičarsku notu ovom jalovom timu Zvezde! Lepo je daju vraćajuči lopte unazad, ili prosleđujući ih do najbližeg saigrača. Oni drugo ne znaju!

    3
    0
    Odgovori
  3. Ne moze ovaj Milojevic da bude trener nikada.Upamtite ove reci-NIKADA!
    Njegova fizionomija je upitna.
    Ona otkriva intelektualne sposobnosti koje su po meni ogranicavajuce.Necu dalje u detalje,jer o fudbalskoj inteligenciji se ne moze a da se ne pomene Pepe Gvardiola.
    Mozak od trenera.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter