0
Ostali sportovi

Head coach Antonio Toni Gerona during the 2023 IHF World Handball Championship between Serbia and Argentina at Spodek on January 21, 2023 in Katowice, poland. (Photo by Starsport.rs ©)

ĐERONA ČESTITAO IGRAČIMA POSLE POBEDE: Potrošili smo mnogo energije, verujem u ovaj tim!

Objavljeno: 21.01.23 u 20:19

Čestitao je svim momcima.

Rukometaši Srbije savladali su selekciju Argentine rezultatom 28:22 u okviru Svetskog prvenstva. Selektor Orlova Toni Đerona bio je zadovoljan zbog trijumfa, a pre svega je čestitao igračima, dok je potom govorio i o samom meču.

Želeo bih da čestitam igračima jer je ova današnja pobeda više nego ikada do sada izgrađena kolektivno. Imali smo težak početak utakmice, mnogo smo energije potrošili u prethodnoj utakmici. Svi su pomogli, od prvog do poslednjeg. Svih 16 igrača je bilo na terenu i svi su dali doprinos. Morate da znate da igrate i dobijate ovakve mečeve, nisu lagani, nisu ni najlepši za gledanje, ali zadovoljni smo. Bili smo veoma dobri u odbrani, a u drugom poluvremenu smo uspeli da pronađemo i više rešenja u napadu.

Players of Serbia celebrate after winning the 2023 IHF World Handball Championship match between Serbia and Argentina at Spodek on January 21, 2023 in Katowice, poland. (Photo by Starsport.rs ©)

Đerona se zatim osvrnuo na utakmicu sa Norveškom, koja je prema njegovim rečima bila iscrpljujuća. Na samom kraju, sumirao je da je razlika u ovom duelu mogla da bude i veća, ali da je sada apsolutni fokus usmeren na Holandiju.

Utakmica sa Norveškom je ostavila traga, bila je iscrpljujuća. Napad je bio slabiji. U svlačionici smo se dogovorili par stvari, znali smo da je svaki gol bitan. Bilo je bolje u nastavku. Moglo je da bude +8, šteta. Imali smo napad, nespretno smo izgubili lopti i na kraju je bilo +6. Imamo dan odmora da se osvežimo. Znamo da će biti teže protiv Holandije, ali verujem u ovaj tim i nadam se trijumfu – zaključio je selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter