0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

ČEKA GA „PAKAO“ AUSTRALIJANACA: Ukoliko prođe Dimitrova, Novaku je poznat naredni protivnik!

Objavljeno: 21.01.23 u 10:06

Biće to vrlo izazovno.

Novak Đoković trenutno igra prvi set meča protiv Grigora Dimitrova u trećem kolu Australijan opena.

Ukoliko uspe da prođe bugarskog tenisera, Novak će u osmini finala igrati protiv domaćeg tenisera, Aleksa de Minora, koji je danas savladao Bendžamina Bonzija.

Čini se da je De Minor pun samopouzdanja što potvrđuju i njegove izjave nakon ove pobede.

Upitan o eventualnom duelu sa Novakom i njegovoj povredi zadnje lože.

Slušajte, ne želim da se previše bavim tom povredom. Na kraju krajeva, Đoković je jedan od najboljih igrača na svetu – i nameravam da odigram svoj najbolji tenis i stanem sa čvrstim stavom na teren. Postaraću se da mu meč učinim što težim moguće – i primenim neposredna iskustva i raspoloženje iz prethodnih pobeda. – jasan je Australijanac.

Kaže da neće ući stidljivo u taj eventualni okršaj.

Ono što je sigurno je da u taj meč neću ući stidljivo, neću pristupiti ovoj mogućnosti sa bojaznošću – jer su takvi mečevi ono što priželjkujem. Napaliću se, i uz podršku publike – sigurno ću se dobro provesti na terenu! – zaključio je De Minor.

Jasno je da će Novak imati težak zadatak ukoliko prođe, s obzirom da je De Minor domaći takmičar, te da ima hroničnih problema sa zadnjom ložom.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter