1
Košarka

FOTO: STARSPORT/Youtube-Screenshot

VLADE ĐUROVIĆ OTKRIO DA JE PRIČAO SA ŽELJKOM: „Rekao sam mu kako stvari stoje, mogli su bolje da biraju“!

Objavljeno: 20.01.23 u 19:59

Ponovo je analizirao večite.

Proslavljeni srpski košarkaški trener Vlade Đurović, koji je poslednjih godina često stručni konsultant i analitičar, ponovo je komentarisao Partizan i Crvenu zvezdu. On je u razgovoru za grčki Sport24, istakao da se nadao da će povratak Željka Obradovića u Srbiju doneti ogromne probleme, ali da mu za sada rezultati sa crno-belima nisu baš najbolji.

Nadao sam se da će biti tako, da je neophodno da se Željko vrati. Jedno vreme sam ga čak i trenirao, bilo je to kratko, ali da. Veoma smo dobri prijatelji. Zaista je najbolji trener u Evropi. Pogledajte, većina njih ima samo jednu, dve, tri titule, ali da li neko ima čak devet? Prvi sledeći posle Željka ima pet ili četiri. Ko će ga dostići? Ali sada mu ne ide baš najbolje – počeo je Đurović.

Head coach Zeljko Obradovic (R) shake hands with fans supporters navijaci during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and MZT Skoplje at Stark Arena on January 16, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Potom je otkrio koje su to po njemu najveći problemi Partizana, kao i šta im to fali za nešto više.

Mislim da tim nema hemiju, napravili su neke pogrešne odluke. Partizan ima veliki budžet za srpske prilike, možda veći i od Zvezde. Mogao je da dovede bolje igrače, ali to nije uradio. To su bile Obradovićeve odluke. Partizanu je potreban neko ko bi preuzimao poslednji šut i pogađao ga, kao što su to nekada radili Bodiroga, Danilović, Saša Đorđević, Kićanović ili Dalipagić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Na samom kraju, Đurović je otkrio da je pričao sa Obradovićem i da mu je rekao mnogo toga.

Zvezda ima Nedovića, sada ima i Kampaca. Ali Vildoza je takođe igrač koji može da preuzme taj poslednji šut. Obradović može da me pozove kada hoće, čak i u tri ujutru i da me pita „Vlado, šta se dešava? Ne znam gde grešim“, ali on to ne čini. Pre dva-tri dana rekao sam mu mnogo toga, rekao sam mu kako stvari stoje. Svaki trener ima to nešto – zaključio je Vlade Đurović.

3
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter