0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STRAHINJA ERAKOVIĆ SIGURAN: „Bićemo spremni za nastavak sezone!“ (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.23 u 19:05

Mladi štoper Zvezde govorio za klupsku televiziju.

Današnji gost u studiju „Zvezda TV-a“, bio je najtalentovaniji srpski štoper Strahinja Eraković.

Odigrali smo dobro protiv Nefčija, mada mislim da rezultat nije bio realan, jer smo se ispromašivali, ali opet, bile su teške noge, radimo kvalitetno i siguran sam da će to sve biti dobro za meč sa Vojvodinom kojim počinjemo prolećni deo sezone. – rekao je Eraković.

Pre Nečfija (1:0), savladana je i Lehija (3:1), tako da je Zvezda u dobrom zaletu.

Dve različite ekipe, ali smo oba puta igrali onako kako smo zamislili, tako da sve ide po planu. Rezultat je manje bitan, ali uvek idemo na pobedu, čak i kad su pripremne utakmice u pitanju. Međutim, pravi rezultati će doći kada budu najviše trebali. – nastavio je srpski štoper.

Iako ima 21 godinu, ne oseća se Eraković kao junoša u Zvezdi.

Ne osećam se uopšte kao mlad igrač. I po broju utakmica, i priprema i svega, pa i po stažu u Zvezdi, više sam penzioner, nego mlad igrač. – jasan je Strahinja.

Uz Erakovića stasava i njegov naslednik, još jedno Zvezdino dete – Stefan Leković.

Leka i ja se odlično slažemo, on je momak za primer i budućnost kluba. Drago mi je što smo juče zaigrali u tandemu i mislim da ima sve predispozicije da bude vrhunski štoper. – otkriva Eraković.

Navikao je Eraković na pritisak u Zvezdi.

Dugo sam već u klubu i ovde je pritisak normalan. Svaki dan se u Zvezdi živi sa pritiskom. Meni je drago kad mogu da pomognem mlađima kao što je Leković, ali ne pravim razliku s kim ću igrati u tandemu. Znaju mlađi da sam tu i za savet, ako im zatreba, tako da sarađujemo odlično. – rekao je fudbaler Zvezde.

Cimeri mu se rotiraju, jedne godine je to Gordić, druge Nikolić.

Prošle godine mi je Gorda bio cimer u Kalisti, sad je Velja, s njima se uvek menjam, to su moji cimeri. Često kažem da sam više rođendana proveo u Kalisti nego kod kuće. Evo ponovo ćemo ovde biti tri nedelje, ali navikli smo na to. – zaključio je Eraković.

Ostatak intervjua možete pogledati na linku ispod.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter