0
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: STARSPORT

PIKSI OTKRIO ZAŠTO NA SPISKU NEMA IGRAČA IZ ZVEZDE I PARTIZANA: „Neke sam hteo da vidim uživo na delu, ali..“ (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.23 u 22:25

Sada znamo i razlog.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, obratio se medijima pred prijateljsku utakmicu sa selekcijom SAD, koju će Orlovi igrati 26. januara. On je pričao o samom sastavu tima za ovaj meč, pa je otkrio i zašto nema nijednog igrača iz Crvene zvezde i Partizana.

Izabrali smo 17 igrača za ovu utakmicu, koja nije u FIFA kalendaru. Zahvalio bih svim klubovima koji su pustili igrače. Moram da napomenem da igrača Partizana i Crvene zvezde nema na spisku ali to je odluka klubova. Oni na to imaju pravo i nema nikakvog problema. Samo sam hteo da vidim neke igrače uživo na delu. Ovo je grupa igrača koji su dobro poznati, pokazali su se u domaćoj ligi. Kada se ukaže ovakva prilika oni zaslužuju da budu ovde. Pitanje je da li mogu da pokažu talenat na višem nivou, to ćemo videti – počeo je Stojković.

Potom je govorio i o samom duelu sa SAD, koji će prema njegovim rečima biti sve, samo ne ekskurzija.

– Utakmica sa selekcijom SAD predstavlja sve samo ne ekskurziju. Ona predstavlja odličnu šansu i priliku da igrači pokažu svoj talenat. Mart je blizu, počinju kvalifikacije i oni imaju sve u svojim nogama, da pokažu da im je mesto u A selekciji – zaključio je selektor Srbije.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter