0
Domaći fudbal

Zlatan Sehovic, Nemanja Jovic, Andrija Pavlovic, Aleksandar Filipovic, Marko Zivkovic, Igor Vujacic, Svetozar Markovic, Marko Brnovic FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN IGRA TREĆI PRIPREMNI MEČ PROTIV MLADOSTI: Prilika da se mladji igrači dokažu

Objavljeno: 20.01.23 u 11:30

„Crno-bele“ danas od 15 časova očekuje treći meč na pripremama u Turskoj

Dan pošto su savladali Ahmat (3:1) u drugom kontrolnom meču na pripremama u Turskoj, fudbaleri Partizana će odigrati i treći duel.

Protivnih će biti ekipa Mladosti iz Lučana, a u ovoj utakmici šansu će dobiti mladji igrači koji nisu dobijali veću minutažu ove sezone.

Trener vicešampiona Srbije, Gordan Petrić, istakao je da želi pre svega da obezbedi adekvatnu minutažu svim mladim igračima koji su dobili priliku da se dokazuju na pripremama.

TV prenosa neće biti, jer je meč mlade ekipa naknadno „dopisan“ u raspored nekoliko dana pošto su crno-beli već stigli u Tursku. Navijači Partizana moći će da prate ovaj meč putem zvaničnog jutjub kanala kluba iz Humske.

VESTI O PARTIZANU:

23. januara četu Gordana Petrića očekuje dupli program pošto će od 9 časova po srpskom vremenu Partizan odigrati kontrolni meč sa TSC-om a posle podne, od 15 časova na redu je duel sa Austrijom iz Beča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter