0
Kladionica

Foto: Admiralbet

NAJBOLJE KVOTE U ADMIRALBETU: Nedović, Vildoza i Dobrić mogu da vam donesu mnogo protiv Žalgirisa!

Objavljeno: 20.01.23 u 13:05

Čeka nas spektakularan duel u Kaunasu

Crvena zvezda gostuje Žalgirisu večeras od 19 časova u okviru 20. kolu Evrolige. Rasprodata Žalgiris arena se i prošle sezone pokazala kao fatalna za crveno-bele, uprkos tome što se litvanska ekipa tada nalazila na dnu tabele. Situacija je sada potpuno drugačija, Žalgiris igra sjajno ove sezone, o čemu najbolje govori 6. mesto na tabeli uz skor 11-8. Situacija je poprilično drugačija i u crveno-belom taboru, pa se izabranici Duška Ivanovića nalaze na svega jednu ili dve pobede za mesto među top 8.

VESTI O ZVEZDI:

U prošlom kolu, Zvezda je pružila verovatno svoju najbolju partiju ove sezone savladavši Monako sa 92:68, dok je Žalgiris slavio na gostovanju u Milanu, što je ekipi iz Kaunasa 3. uzastopna pobeda u ovom takmičenju. Činjenica je da je domaćin u nešto boljoj formi, pa kvota na pobedu Zvezde na AdmiralBet.rs iznosi 2.32.

Kao i inače, AdmiralBet je spremio novi atraktivni specijal za ovaj meč.

Kvota za opklada da Nedović, Dobrić i Vildoza potižu 50+ poena je 20, koliko iznosi i kvota da će Petrušev ostvariti „dabl-dabl“ od 20+ poena, i 10+ skokova.

Na utakmici protiv Monaka Nedović, Dobrić i Vildoza su postigli 30 poena, malo više od polovine ponuđenog, ali je u prvom planu bio Petrušev koji je postigao 21 poen uz 6 skokova.

Pored ova dva specijala, možete se kladiti i da Nedović postiže 17+ poena i 5+ asistencija, ili da će Vildozin učinak iznositi 17+ poena uz 7+ asistencija.

Obojica su imali malo slabije poentersko veče protiv Kneževa, pa nije isključeno da će jedan od snjih dvojice terorisati odbranu Žalgirisa.

Pored specijala, na AdmiralBet.rs možete da se kladite i na POENE IGRAČA, ali i da pogodite košarkaše koji će postići 25 i više poena u ovom kolu. Kompletnu ponudu možete da pogledate OVDE, a kvote su izuzetno primamljive.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter