0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MERKURXTIP: Gledaj prenose uživo i odigraj!

Objavljeno: 20.01.23 u 10:00

Među kladioničarima profesionalcima postoji izreka „Nikada se ne kladi na utakmicu čiji ćeš prenos gledati“, a zašto je to tako, poznato je samo njima. S druge strane, većina nas voli da opušteno gleda utakmicu, možda nešto gricka i popije, i uživa u sportskim bravurama na ekranu dok je tu negde i tiket koji će pojačati ugođaj. Najpre, ljudski je navijati za nekoga ili barem simpatisati neki tim koji će se često naći među odabranima na tiketu, ali nije uvek slučaj da možemo da gledamo mečeve koje bismo želeli.

I sa te strane, MerkurXtip priskače u pomoć i od sada je moguće gledati mnogobrojne sportske događaje na njihovoj platformi pa je gotovo sigurno da vrhunski sportski događaj neće proći, a da nećete moći da ga gledate. U MerkurXtip-u moguće je odigrati tiket i gledati utakmice na mobilnom uređaju, tabletu ili računaru i to potpuno besplatno. Jedini „uslovi“ su da budete ulogovani i da na računu Xtip Naloga imate minimalno 20 dinara. Uz to, lako ćete videti sve utakmice čije prenose možete da gledate uživo jer će kod svake stajati znak „PLAY“. Vaše je samo da kliknete i prepustite se uživanju.

„Uživo prenosi“ na platformi MerkurXtip-a dolaze u pravom trenutku jer su se konačno aktivirale sve najjače lige na svetu i ponuda za klađenje je najbolja moguća. Gotovo svakog vikenda imamo derbi susrete u engleskoj Premijer ligi, posle duge pauze krenula je i nemačka Bundesliga i odmah derbi između Lajpciga i Bajerna, ali gotovo da nema slabe utakmice u svim Ligama petice. Tu je i aktuelni Australijan open, kao i Svetsko prvenstvo u rukometu za sve one kojima fudbal nije prva opcija. Zato treba iskoristiti sjajnu ponudu MerkurXtip-a i iskombinovati sve sa besplatnim prenosima utakmica.

Ako vam to nije dovoljan razlog, pazite sada ovo! U toku je sjajna kampanja MerkurXtip-a pod nazivom „Napumpaj tiket“ koja traje do 14. februara, a u njoj će svakoga dana 10 igrača sa dobitnim tiketom koji bude imao najviše pogođenih parova kvote 1.35 i veće, dobiti poklon karticu sa 10.000 dinara za trošenje na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji. Nama na pamet prvo pada pun rezervoar goriva, ali tih 10.000 dinara možete da potrošite na šta god želite i to do kraja godine. Eto koliko je jednostavno doći do nagradnih 10.000 dinara, a proverili smo, prvih dana ove kampanje, tiketi sa od šest do deset pogođenih parova dobijali su Poklon kartice i to na kućnu adresu.

Zato je pravo vreme da se igrate sa MerkurXtip-om jer kod njih, svaki vaš pogodak vredi više, a kampanje i razne akcije, kako online tako i u lokalima, ređaju se kao na traci!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter