0
Košarka

Nikola Jokic during FIBA qualifing basketball match between Serbia and Greece in Belgrade, Serbia, on August 25, 2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MARKETING JE ČUDO, AMERIKANCI DOBRO RAZMISLITE: Jokićev dres nije ni u TOP 15 najprodavanijih u NBA ligi!

Objavljeno: 20.01.23 u 22:04

Amerikanci očigledno više vole neke druge.

Aktuelni dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić i ove sezone igra maestralno, pa je samim tim, glavni favorit za osvajanje novog priznanja za najboljeg igrača na svetu. Ipak, sve to nije dovoljno za jednu stvar, a to je prodavanje dresova na zvaničnom sajtu NBA lige.

Kako prenosi ta liga, najteže je doći do dresa Stefa Karija, koji je najprodavaniji, makar preko zvaničnog sajta. Njega prate Lebron Džejms, zatim Janis Adetokumbo i Luka Dončić, koji je na 4. mestu.

Deluje sasvim neverovatno da za Jokića nema mesta ni u 15, pa su pre njega redom Kevin Durant, Dža Morant, Džejson Tejtum, Devin Buker, Džoel Embid i Dejm Lilard. Jedanaestu poziciju zauzima Trej Jang, Bogdanovićev saigrač, a potom Lamelo Bol, Entoni Dejvis, Zajon Vilijamson i Kajri Irving.

Broj prodatih dresova nije objavljen, a po komentarima na društvenim mrežama, može se videti da su mnogi ogorčeni time što Jokića nema u TOP 15. Ipak, srpskog reprezentativca to ni malo ne brine, on će nastaviti po svome, dok Amerikanci treba da se zapitaju zašto je to ovako i da li mogu da unaprede svoj marketing.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter