1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODRADILA POSAO: Crveno-beli nisu uspeli da iskoriste nekoliko velikih prilika! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.23 u 16:50

Dobra utakmica!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Nefči sa 1:0.

Od početka su crveno-beli krenuli agresivno, a to se isplatilo u četvrtom minutu. Dobro su istrčali tranziciju izabranici Miloša Milojevića, Kings Kangva je asistirao za Nemanju Motiku koji je sigurno pogodio dalji ugao azerbejdžanskog kluba.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nastavili su crveno-beli sa pritiskom. Samo četiri minuta kasnije priliku je imao Kangva. Srnić je ubacio loptu u kazneni prostor Nefčija, a Kangva je iz prve šutirao jako, međutim, neprecizno.

U 11. minutu Zvezda je ponovo mogla da duplira prednost. Pankov je odlično, dijagonalnom, pronašao Motiku, koji je zalomio rivala, ali je izgubio balans i u ključnom momentu loše šutirao.

Naredna prilika za šampiona Srbije dogodila se u 25. minutu. Stefan Mitrović se namestio sa nekih 18 metara, lepo šutirao, ali je Brkić sjajno odbranio.

U samom finišu prvog poluvremena Nefči je imao priliku. Bogomoljski je šutirao glavom nakon prekida, ali pored gola.

Od početka drugog poluvreme Zvezda je krenula veoma agresivno. Nakon četiri minuta igre u drugom delu dogodila se prva prilika. Kings Kangva je izveo slobodan udarac ali je Brkić odlično odbranio.

FOTO: FK Crvena zvezda

Bili su to minuti kada su crveno-beli pritiskali rivala. Mitrović se namestio odlično na desnu nogu, ali je još jednom Brkić sprečio pogodak.

U 54. minutu Zvezda je imala još jednu šansu. Centrirao je odlično, Gobeljić, a na drugoj stativi loše je šutirao Ibrahim Mustafa iako je bio sam.

Šest minuta kasnije Motika je dodao Kangvi koji šutira sa nekih 12 metara, ali za par milimetara pored gola.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0

1 Komentara

  1. Kažete u naslovu da je Zvezda odradila posao?! Naprotiv, Zvezda ništa nije odradila! Posle debakla koji nam je Zvezda priredila u kvalifikacijama za LŠ, protiv Makabija, kao i u grupnoj fazi LE (Trabzonspor, Ferencvaroš, Monako), gde je Zvezda ubedljivo osvojila zadnje mesto, ovaj trener i dalje ukazuje šanse matorim, sporim igračima koji su nas ojadili ove jeseni! Zar je potrebno da se i dalje uigravaju Gobeljić, Srnić, Milunović, Krstičić, Sanogo, Kanga, Kangva?! Kao iz aviona se vidi da navedeni igrači nemaju kvalitet za Evropu! Jel’ ovaj trener misli da sa ovim diletantima uigrava tim za LŠ?! Ovo je kulminacija sveopšte dekadencije! Ova neizbalansirana stara, spora ekipa će biti pravi bokserski džak za evropske ekipe! “Napred u nove poraze”(Vlada Bulatović-Vib)!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter